Bedrijf aanmelden

Bent u nieuwsgierig naar wat Het Laatste Tafeltje voor uw bedrijf kan betekenen? Hieronder zijn de verschillende functionaliteiten kort toegelicht. Daarnaast staan een aantal vragen uitgelicht om als ondernemer een goed beeld te krijgen van het platform. Ontdek Het Laatste Tafeltje gemakkelijk en geheel vrijblijvend door uzelf hier aan te melden. U krijgt inloggegevens voor een persoonlijk dashboard.

Welke mogelijkheden heeft Het Laatste Tafeltje?
  • Deals Maak in een paar stappen uw eigen deal(s) aan en plan deze op een door u gewenst moment.
  • Reserveringen Ontvang via Het Laatste Tafeltje reguliere reserveringen, dus zonder korting.
  • Reservering Plus Reservering Plus is een reserveringsvorm waarbij de gast vooraf een aanbetaling doet en daarvoor een extraatje ontvangt.
  • Exclusieve arrangementen Bezorg gasten een bijzondere ervaring door een exclusief arrangement aan te bieden onder een daarvoor speciale rubriek. Deze arrangementen worden aangeboden zonder korting.
  • Groepsuitjes Bereik grote groepen door een groepsarrangement aan te bieden. Ontvang deze op de juiste momenten doordat u binnenkomende aanvragen kunt weigeren en bevestigen.
  • Zaalverhuur Presenteer uw zaal aan een groot publiek en verhuur deze voor besloten feestjes of partijen. Bepaal de huurvoorwaarden en voeg eventuele bij te boeken extra opties toe.
  • Hotels Het Laatste Tafeltje bedient de gehele horecabranche, zo ook hotels. U kunt nu gemakkelijk een hotelovernachting of -arrangement aanbieden.
Wij werken samen met de volgende reserveringssystemen en partners
Resengo
Formitable
Guestplan
Booq
Eet.nu
Thuisbezorgd.nl
Uw bedrijf aanmelden

Vul hieronder uw e-mailadres in meld u direct aan om van de voordelen van Het Laatste Tafeltje te profiteren!

Meld uw bedrijf aan