Veelgestelde vragen

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen van andere Het Laatste Tafeltje klanten. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@hetlaatstetafeltje of door te bellen naar 050 21 11 686.

Particulieren

 Hoe werkt Het Laatste Tafeltje?

  1. 1. Kies je favoriete aanbieding* op Het Laatste Tafeltje/li>
  2. 2. Kies je voor een last minute aanbieding? Selecteer dan de juist datum en reken af.
  3. 3. Het restaurant wordt automatisch op de hoogte gebracht van je reservering. Neem je voucher uitgeprint of op je telefoon mee naar het restaurant.
  4. *Kies je voor een langlopende aanbieding? Maak dan na aankoop zelf een reservering bij het restaurant binnen de genoemde tijd zoals in de voorwaarden beschreven.

Wanneer is Het Laatste Tafeltje bereikbaar?

Het Laatste Tafeltje is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 tot 17:00 uur. Je kunt ons natuurlijk 24 uur per dag per e-mail bereiken via info@hetlaatstetafeltje.nl of via ons contactformulier. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar uiterlijk de volgende werkdag.

Moet ik een profiel hebben om iets te kunnen kopen?

Je kunt een bestelling doen zonder je eerst aan te melden. Vul bij het bestellen je e-mailadres in en ga door naar de betaalpagina. Je e-mailadres wordt wel onthouden op Het Laatste Tafeltje en je krijgt een wachtwoord toegestuurd. Voortaan kun je hiermee inloggen en je profiel instellen, maar dat hoeft niet.

Waar kan ik zien tot wanneer de aanbieding geldig is?

De geldigheid van de aanbieding vind je in de voorwaarden.

Moet ik zelf nog een reservering maken bij het restaurant?

Indien je een last minute aanbieding koopt wordt het restaurant automatisch op de hoogte gebracht van jouw reservering. Als je een langlopende deal koopt dien je zelf een reservering te maken bij het restaurant. Meer informatie daarover vind je in de voorwaarden.

Welke betaalmethodes biedt Het Laatste Tafeltje?

Je kunt een bestelling betalen met onderstaande methodes. Voor geen enkele methode worden extra kosten in rekening gebracht.
Ideal – Online betalen via je bank met een betaalpas

Ik heb een code voor credits ontvangen. Hoe verzilver ik de code?

De code die je hebt ontvangen kun je in je profiel invullen onder het kopje ‘actiecode verzilveren’. Het bedrag staat dan op je account. Bij het afrekenen van een aanbieding kies je voor ‘betalen met credits’. Een restbedrag kan bijbetaald worden met één van de overige betaalmethodes.

Ik heb een code voor credits ontvangen. Hoe lang blijven deze credits geldig?

Een creditcode en de daarbij behorende credits zijn na uitgifte 1 jaar geldig.

Hoe lang duurt het voordat ik de reservering toegestuurd krijg?

De reservering wordt na betaling automatisch verstuurd. Dit duurt maximaal een uur. Mocht je na een uur nog niets hebben ontvangen, controleer dan eerst je ongewenste mail, soms komt het voor dat de reservering daar in belandt. Niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice via info@hetlaatstetafeltje.nl of via 050 21 11 686.

Ik ben mijn reservering kwijt, wat moet ik doen?

Met je e-mailadres heb je een uniek profiel op Het Laatste Tafeltje en kun je inloggen. Als je bent ingelogd kun je bij je profiel onder het knopje ‘Bestelhistorie’ je eerdere bestellingen zien. Hier kun je jouw unieke couponnummer en couponcode vinden.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Met je e-mailadres heb je een uniek profiel op Het Laatste Tafeltje en kun je inloggen. Ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op de link “Wachtwoord vergeten?” onderaan het aanmeldvak. Vul vervolgens je e-mailadres in dan sturen wij je een nieuw wachtwoord toe. Bij Gmail komt het nog wel eens voor dat de mail met je nieuwe wachtwoord in de map ongewenste mail of reclame belandt. Controleer dit als je de mail niet in je inbox ontvangt.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Met je e-mailadres heb je een uniek profiel op Het Laatste Tafeltje en kun je inloggen. Als je bent ingelogd kun je bij je profiel onder het knopje ‘Wachtwoord wijzigen’ je wachtwoord veranderen.

Hoe wijzig ik mijn voorkeuren?

Met je e-mailadres heb je een uniek profiel op Het Laatste Tafeltje en kun je inloggen. Als je bent ingelogd kun je bij je profiel onder het knopje ‘Mijn aanb’ je instellingen voor de website en de mailing aanpassen.

Hoe meld ik me aan/af voor de mailing?

Met je e-mailadres heb je een uniek profiel op Het Laatste Tafeltje en kun je inloggen. Als je bent ingelogd kun je bij je profiel onder het knopje ‘Mijn aanbiedingen’ en ‘Jouw profiel’ je instellingen voor de mailing aanpassen. Je kunt je hier aanmelden, afmelden (Vink “Ja, ik wil graag aanbiedingen ontvangen die voldoen aan bovenstaande filters.” uit) of de voorkeuren van de mailing aanpassen. Je kunt je ook afmelden door onderaan de nieuwsbrief op afmelden te klikken.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen die op de website staan zijn altijd inclusief 21% BTW.

Wat te doen bij een klacht?

Heeft u een klacht over Het Laatste Tafeltje? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via info@hetlaatstetafeltje.nl of door te bellen met 050 21 11 686. Binnen 24 uur wordt uw klacht inhoudelijk behandeld. Wij zullen in ieder geval binnen 14 dagen u voorzien van een inhoudelijk antwoord. Indien het product niet voldoet, kunt u contact met ons opnemen en zullen wij het oplossen. Mocht u niet tevreden zijn over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u een klacht indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Dit kan via www.sgc.nl. U kunt uw klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Zijn de reviews op Het Laatste Tafeltje echt?

Ja, alle reviews die worden worden gepubliceerd zijn ‘echt’. Met echt bedoelen we dat alleen de reviews van klanten die een aankoop hebben gedaan of een dienst hebben gebruikt van Het Laatste Tafeltje worden geplaatst.

Moet ik een profiel hebben om iets te kunnen kopen?

Je kunt een bestelling doen zonder je eerst aan te melden. Vul bij het bestellen je e-mailadres in en ga door naar de betaalpagina. Je e-mailadres wordt wel onthouden op Het Laatste Tafeltje en je krijgt een wachtwoord toegestuurd. Voortaan kun je hiermee inloggen en je profiel instellen, maar dat hoeft niet.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de dienst heeft gekocht. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Het herroepingsrecht verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de voucher heeft aangeschaft of zodra de voucher binnen dit termijn zijn geldigheid heeft verloren dan wel verzilverd is.
Contactgegevens:
Het Laatste Tafeltje
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Algemene voorwaarden

Kan ik ook mijn bestelling annuleren?

Bij een aankoop van een Het Laatste Tafeltje product is het altijd mogelijk om een bestelling te annuleren. Doe dit tijdig en voordat de aanbieding is verlopen. Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@hetlaatstetafeltje.nl samen met uw ordernummer en reden van annulering. U krijgt binnen 24 uur een reactie hier op.

Is een transactie op Het Laatste Tafeltje veilig?

Wij van Het Laatste Tafeltje stellen jou als gebruiker voorop en daarmee ook de beveiliging van je gegevens en bestellingen. Dagpas werkt met versleutelde gegevens zodat wij je privacy kunnen waarborgen. Daarnaast hebben wij de website voorzien van een SSL certificaat. Dit zie je terug in de url van Dagpas die is aangepast van “http:” naar “https:”.

Bedrijven

Wat kost het plaatsen van een aanbieding?

Het Laatste Tafeltje werkt op no-cure-no-pay basis. Kortom: geen resultaat = geen kosten! Daarbij zorgen wij voor de promotie van het bedrijf en de aanbieding onder al onze nieuwsbriefabonnees, websitebezoekers en volgers op social media.

Stel dat ik een aanbieding wil doen. Hoe werkt dit precies?

Vul het contactformulier in of bel ons via 050 21 11 686. Wij geven graag antwoord op al uw vragen of komen persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Hoe lang en hoe vaak staat de aanbieding online?

Dit wordt altijd in overleg nader bepaald. Daarbij krijgt u ook persoonlijk de gelegenheid om te allen tijde uw aanbieding van de website te halen.

Hoelang is de bon geldig?

De bon is altijd op dezelfde dag als de aanbieding geldig.

Geldt er een limiet aan het maximum aantal bonnen?

Nee, het maximum aantal bonnen bepaalt u in overleg.

Wat levert het mij op?

Het Laatste Tafeltje biedt uw bedrijf dé unieke kans uw producten te delen met de voor u relevante doelgroep. Het Laatste Tafeltje gebruikers geven aan uit welke categorieën zij aanbiedingen wensen te ontvangen, waardoor u direct uw potentiële doelgroep bereikt. Met Het Laatste Tafeltje vergroot u op een leuke en eenvoudige wijze uw naamsbekendheid. Tegelijkertijd is dit een mooie gelegenheid om nieuwe klanten kennis te laten maken met uw bedrijf!

Wat is jullie doelgroep?

De horeca is natuurlijk geliefd bij een groot en divers publiek, vandaar dat Het Laatste Tafeltje ook een brede doelgroep aanspreekt. Als de doelgroep van HLT gedefinieerd moet worden dan zijn dit mensen tussen de 20 en 55 jaar met grote interesse in de horeca. Ze proberen graag nieuwe zaken en zijn bereid hun geld te besteden aan goed eten, drinken en gezelligheid.

Veelgestelde vragen over iDeal

Welke banken bieden iDEAL aan?

iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Consumenten die internetbankieren, kunnen direct gebruik maken van iDEAL.

Kan ik direct met iDEAL betalen?

Zodra u toegang heeft tot internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden.

Moet ik me registreren voordat ik met iDEAL kan betalen?

Nee, zodra u toegang heeft tot internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden.
Moet ik saldo storten in een online portemonnee voordat ik met iDEAL kan betalen?
Nee, betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren. Zodra u de betaling heeft goedgekeurd wordt het bedrag rechtstreeks afgeboekt van de bankrekening die u heeft gekozen.

Is iDEAL echt veilig?

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren.

Wordt iDEAL door alle internet browsers ondersteund?

iDEAL wordt ondersteund door alle browsers die ook door internetbankieren ondersteund worden. Dat zijn in ieder geval de veelgebruikte internet browsers zoals Internet Explorer en Firefox. Mocht u problemen hebben met iDEAL in combinatie met de browser die u gebruikt, dan raden we u aan contact op te nemen met de helpdesk van internetbankieren bij uw bank.

Werkt iDEAL ook op een mobiele telefoon of tablet?

iDEAL werkt op alle mobiele apparaten met een internetverbinding en webbrowser. Sommige banken hebben een speciale versie van iDEAL ontwikkeld die op mobiele telefoons en tablets prettiger in het gebruik is.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?

Wanneer u een bestelling met iDEAL betaalt, krijgt u nadat u akkoord heeft gegeven een bevestiging van uw bank. Ook vindt u direct na de betaling, deze betaling terug in uw rekeningoverzicht binnen de internetbankieromgeving. Wanneer u de betaling heeft afgerond, kunt u direct inloggen bij uw bank en in uw eigen rekeningoverzicht de betaling terugvinden. De webwinkelier krijgt altijd bericht van de status van de betaling zodat hij kan inzien of de betaling succesvol is afgehandeld.

Ik heb betaald, hoe weet ik zeker dat de webwinkelier deze betaling ontvangt?

De webwinkelier krijgt altijd bericht van de status van de betaling zodat hij kan inzien of de betaling succesvol is afgehandeld.

Kan ik een iDEAL-betaling terugdraaien?

U kunt een iDEAL-betaling niet terugdraaien. Tijdens het betaalproces wordt u nadrukkelijk verzocht een akkoord te geven voor een betaling. Wanneer u het akkoord op dit betaalverzoek geeft, kan deze handeling op uw initiatief door de bank niet ongedaan worden gemaakt. Indien u gebruik wilt maken van uw recht om uw “aankoop op afstand” te annuleren, kunt u de webwinkelier houden aan de daarvoor geldende regels.

Waar kan ik terecht als ik problemen heb met de service of levering door een webwinkel na een aankoop betaald met iDEAL?

Wanneer u een klacht heeft over de bestelling zelf, bijvoorbeeld over de levering van de bestelling, kunt u contact opnemen met de webwinkelier waar u de bestelling heeft geplaatst en proberen hier samen uit te komen. Mocht het u niet lukken om dit zelf op te lossen met de webwinkelier, dan kunt u op de website van Thuiswinkel.org gebruik maken van het klachtenformulier. Mits de webwinkel lid is bij Thuiswinkel.org.
Daarnaast verwijst Currence naar de website van ConsuWijzer van de Consumentenautoriteit voor praktische adviezen over uw rechten bij het online winkelen. Tevens kunt u gebruik maken van het klachtenformulier indien u een klacht over een webwinkel wilt indienen.
Indien er sprake lijkt te zijn van oplichting kan online aangifte gedaan worden bij de politie op het meldpunt Internetoplichting.

Ik heb een foutmelding ontvangen tijdens mijn iDEAL betaling. Echter, het te betalen bedrag is van mijn rekening geboekt en de webwinkelier heeft het geld niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Neem contact op met uw bank. Uw bank kan u verder helpen en uitzoeken waar de fout(melding) is ontstaan, bij de webwinkelier of bij de schakel tussen uw bank en de bank van de webwinkelier (of de bank van de Collecterende Payment Service Provider (CPSP) – dit is wanneer een webwinkel het innen van betalingen heeft uitbesteed aan een derde partij).

Ik heb een foutmelding ontvangen tijdens mijn iDEAL betaling en heb daarna nog een iDEAL betaling gedaan. Nu is het bedrag 2x van mijn rekening geboekt. Wat moet ik doen?

U kunt contact opnemen met de webwinkelier om na te gaan of zij een dubbele betaling hebben ontvangen en hen verzoeken het bedrag terug te storten.
Indien de webwinkelier het bedrag niet heeft ontvangen kunt u contact opnemen met uw bank. Uw bank kan u verder helpen en uitzoeken waar de fout(melding) is ontstaan, bij de webwinkelier of bij de schakel tussen uw bank en de bank van de webwinkelier (of de bank van de Collecterende Payment Service Provider (CPSP) – dit is wanneer een webwinkel het innen van betalingen heeft uitbesteed aan een derde partij).

 

Klacht over Het Laatste Tafeltje?

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).