All you can eat Restaurant Juliana

3 uur onbeperkt sushi ma t/m do - 1 maand inlevertijd


101 reviews

Er is geen limiet

Van € 33 voor

€ 24,95

Korting: 24%

Kies gewenste aantal:
Aanbieding afrekenen Aanbieding afrekenen

Geef deze aanbieding cadeau

1 keer alsCadeau geven

All you can eat Restaurant Juliana

3 uur onbeperkt sushi ma t/m do - 1 maand inlevertijd

Utrecht 1 persoon

Ben jij een echte sushi fan? Dan gaat deze aanbieding van Restaurant Juliana in de smaak vallen!

Je mag namelijk voor maar €24,95 maar liefst 3 uur zoveel gerechten bestellen als je wilt. En dat is niet alleen leuk voor fans van sushi maar voor iedereen die houdt van de Oosterse keuken. Want je kunt ook heel veel andere lekkere gerechten bestellen. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de menukaart van Juliana.

Als je deze aanbieding afrekent kun je binnen drie maanden telefonisch je reservering maken. Je hebt dus genoeg tijd om een datum te prikken met je eetmaatjes! Lees hieronder de voorwaarden. Let op, deze aanbieding is alleen geldig van maandag t/m donderdag.

Voorwaarden

 • Je voucher is na aankoop 3 maanden geldig
 • Geldig voor 3 uur lang onbeperkt eten, exclusief drinken
 • Je voucher is geldig voor één persoon
 • De voucher is alleen geldig van maandag t/m donderdag
 • Telefonisch reservering is verplicht via 030 - 244 00 32 o.v.v. Het Laatste Tafeltje
 • *De prijs is gebaseerd op de gemiddelde prijs van de kaart
 • Restaurant Juliana Utrecht

  Restaurant Juliana Utrecht

  Benieuwd wat Restaurant Juliana in Utrecht jou kan bieden? Diverse concepten met heel veel lekkere gerechten! Ga voor all you can eat, geniet van een teppanyaki show, ontdek de Chinese keuken of haal lekkere gerechten af. Je vindt Restaurant Juliana aan het mooie groene Julianapark in Utrecht. Een prachtige locatie om gezellig samen te komen met familie en vrienden.

  All you can eat Utrecht

  Ben jij op zoek naar een restaurant met all you can eat in Utrecht? Bij het all you can eat concept van Restaurant Juliana mag je 2,5 uur zoveel bestellen als je wilt. De menukaart van Juliana biedt voor ieder wat wils. Daarom is all you can eat zo'n leuk concept als je met een groep uit eten gaat. Iedereen kan kiezen wat hij of zij lekker vindt en omdat je steeds zelf je eten haalt is het ook leuk om geregeld van plek te wisselen. Dan klets je met iedereen uit het gezelschap! Bekijk de aanbieding van All you can eat bij Restaurant Juliana.

  Sushi Utrecht

  Op de menukaart van Juliana vind je ook de lekkerste sushi van Utrecht! De kraakverse sushi wordt gemaakt door ervaren sushichefs. Wil jij dit ontdekken? Ga dan voor het all you can eat concept van Juliana. Je krijgt nu via Het Laatste Tafeltje 11% korting op 2,5 uur onbeperkt eten. Zo ontdek jij de sushi in Utrecht voor een voordelig prijsje. Naast sushi zijn er ook genoeg andere lekkere gerechten te vinden. Denk aan wokgerechten, gebakken zalm, pasteitjes en saté. Vind je het leuk om naast sushi ook wat andere lekker gerechten te eten? Ga dan voor een live teppanyaki show bij Juliana. Daarbij zit je samen rondom een grote grillplaat en bereidt de chef ter plekke jouw gerechtjes. Bekijk de aanbieding voor de Live teppanyaki show bij Restaurant Juliana.

  Heeft Restaurant Juliana niet de aanbieding die je zoekt? Bekijk hier de aanbiedingen van een ander restaurant in Utrecht.
  Lees meer over Restaurant Juliana
  Restaurant Juliana Logo

  Restaurant Juliana Utrecht

  Amsterdamsestraatweg 464
  3553 EL
  info@restaurantjuliana.nl
  www.restaurantjuliana.nl