Aanbiedingen van Zondag Noorderplantsoen


Zondag Noorderplantsoen

Bij restaurant Zondag in Groningen is het naar eigen zeggen elke dag van de week een beetje weekend! Deze eetgelegenheid is gevestigd in hartje Noorderplantsoen. Het centrum is op loopafstand, maar de dagelijkse drukte is ver van je verwijderd: de ultieme plek om tot rust te komen met een goede kop koffie of een lekkere lunch. ’s Avonds kun je prima terecht voor lokale gerechten of een borrel. Kom (alvast) weekend vieren bij restaurant Zondag in Groningen met een aanbieding van HLT!

Eetcafé Zondag Noorderplantsoen

Het menu van eetcafé Zondag in het Noorderplantsoen is compact maar kent toch veel variatie. Voor ontbijt of lunch trakteer je jezelf op een sandwich, panini of pannenkoek! Wie niet uitgebreid hoeft te eten kan de hele dag een selectie salades, soepen en andere hapjes bestellen. Tijdens het diner is er de mogelijkheid om tot drie gangen te geserveerd te krijgen. Hoofdgerechten variëren van een burger met pulled pork van Drents varken tot heerlijke (vegetarische) Indiase curry. Van maandag tot en met zondag ben je de gehele dag welkom om zelf te proeven bij eetcafé Zondag in het Noorderplantsoen!

Zondag Groningen aanbieding

Wil je extra voordelig aanschuiven bij Zondag in Groningen? Reserveer dan met een exclusieve aanbieding van Het Laatste Tafeltje. Op onze website en mobiele app staan regelmatige deals voor lunch, diner of borrel. Zo kun je bijvoorbeeld flink besparen op een driegangenmenu of schaf je een high wine aan voor de helft van de prijs. Reis af naar het Noorderplantsoen voor een ultieme combinatie van rust en lekker eten. Met een aanbieding van Het Laatste Tafeltje op zak is het nog eens extra genieten bij Zondag Groningen!

Alle acties in Groningen

Zondag Noorderplantsoen Logo
8,963 reviews

Bekijk alle reviews (63)

Volg Zondag Noorderplantsoen en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Zondag Noorderplantsoen

Kruissingel 1
9712XN
info@zondagnoorderplantsoen.nl
www.zondagnoorderplantsoen.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag11:00 tot 20:00
  • Dinsdag11:00 tot 20:00
  • Woensdag11:00 tot 20:00
  • Donderdag11:00 tot 20:00
  • Vrijdag11:00 tot 20:00
  • Zaterdag11:00 tot 20:00
  • Zondag11:00 tot 20:00