Aanbiedingen van Zeilcentrum Grou Meet & Eat


Zeilcentrum Grou Meet & Eat

Zeilcentrum Grou Meet & Eat is een ontmoetingsplaats met een huiselijk interieur waar een iedereen zich gelijk thuis voelt en waar je terecht kunt voor heerlijke koffie met gebak, luxe tosti's, wraps & burgers, diner, maar ook voor plates en pannenkoeken. Of je geniet van een drankje, een speciaal bier of een goed glas wijn met diverse borrelhapjes. Er wordt één kaart gehanteerd en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen lunch of dinergerechten. Je bestelt wat je wilt, wanneer je dat wilt! Proeven maar!

Eten met korting in Grou

Na een dagje zeilen even heerlijk eten? Dat kan bij Zeilcentrum Grou Meet & Eat. Via Het Laatste Tafeltje krijg je op diverse aanbiedingen een prachtige korting en eet je dus altijd een heerlijke maaltijd voor een scherpe prijs in Grou. Het restaurant gelegen aan het Pikmeer is vanaf water en land te bereiken. Deze unieke locatie zorgt ervoor dat je tijdens het eten kunt genieten van een prachtig uitzicht over het meer!

Aanbiedingen Zeilcentrum Grou Meet & Eat

Zeilcentrum Grou Meet & Eat biedt via Het Laatste Tafeltje verschillende aanbiedingen aan! Zo kun je genieten van een heerlijke biefstuk met kruidenboter (geserveerd met friet en salade) voor slechts €10,-. Of als je meer zin hebt in een heerlijke burger, ga dan voor de burgeraanbieding voor slechts €5,95. Tot slot kun je ook nog genieten van een uitgebreid 3-gangenverrassingsdiner voor slechts €14,95. Allemaal mooie aanbiedingen na een dagje zeilen, maar natuurlijk ook als je gewoon in de buurt bent, is dit zeker een aanrader!

Het Laatste Tafeltje Grou

Het Laatste Tafeltje is in Friesland zeer actief, zo kun je genieten van een aantal heerlijke aanbiedingen in Grou. Met een keuze uit verschillende aanbiedingen is er altijd voor ieder wat wils! Met Het Laatste Tafeltje is een mooie korting en scherpe prijs altijd een garantie, dus kijk snel welke aanbiedingen allemaal beschikbaar zijn in Grou! Kijk bijvoorbeeld even bij Zeilcentrum Grou Meet & Eat!

Zeilcentrum Grou Meet & Eat Friesland
Zeilcentrum Grou Meet & Eat Logo
9,335 reviews

Bekijk alle reviews (35)

Volg Zeilcentrum Grou Meet & Eat en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Zeilcentrum Grou Meet & Eat

Pr. Wilhelminastraat 3
9001 KE
info@zeilcentrumgrou.nl
www.meeteat.zeilcentrumgrou.nl


Openingstijden keuken

  • Woensdag11:00 tot 22:00
  • Donderdag11:00 tot 22:00
  • Vrijdag11:00 tot 22:00
  • Zaterdag11:00 tot 22:00
  • Zondag11:00 tot 22:00