Zeilcentrum Grou Meet & Eat Grou

Dit bedrijf heeft helaas nog geen aanbod via Het Laatste Tafeltje. Wil jij graag op de hoogte blijven wanneer dit bedrijf ook aanbod heeft via het platform van Het Laatste Tafeltje? Laat dan je gegevens achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden!

Uit eten in Grou bij Zeilcentrum Grou Meet & Eat

Zeilcentrum Grou Meet & Eat is een ontmoetingsplaats met een huiselijk interieur waar een iedereen zich gelijk thuis voelt en waar je terecht kunt voor heerlijke koffie met gebak, luxe tosti's, wraps & burgers, diner, maar ook voor plates en pannenkoeken. Of je geniet van een drankje, een speciaal bier of een goed glas wijn met diverse borrelhapjes. Er wordt één kaart gehanteerd en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen lunch of dinergerechten. Je bestelt wat je wilt, wanneer je dat wilt! Proeven maar! Eten met korting in Grou Na een dagje zeilen even heerlijk eten? Dat kan bij Zeilcentrum Grou Meet & Eat. Via Het Laatste Tafeltje krijg je op diverse aanbiedingen een prachtige korting en eet je dus altijd een heerlijke maaltijd voor een scherpe prijs in Grou. Het restaurant gelegen aan het Pikmeer is vanaf water en land te bereiken. Deze unieke locatie zorgt ervoor dat je tijdens het eten kunt genieten van een prachtig uitzicht over het meer! Het Laatste Tafeltje Grou Het Laatste Tafeltje is in Friesland zeer actief, zo kun je genieten van een aantal heerlijke aanbiedingen in Grou. Met een keuze uit verschillende aanbiedingen is er altijd voor ieder wat wils! Met Het Laatste Tafeltje is een mooie korting en scherpe prijs altijd een garantie, dus kijk snel welke aanbiedingen allemaal beschikbaar zijn in Grou! Kijk bijvoorbeeld even bij Zeilcentrum Grou Meet & Eat!

Restaurant Zeilcentrum Grou Meet & Eat Grou

Dit restaurant heeft nog geen faciliteiten opgegeven bij ons platform. Zodra het Zeilcentrum Grou Meet & Eat in Grou deze gegevens heeft doorgegeven op ons platform wordt dit hier zichtbaar.