Aanbiedingen van Yume Sushi Deventer


Yume Sushi Deventer

Yume is het Japanse woord voor droom. Of je hier ook echt in een droomwereld terechtkomt? Dat laten ze aan jou over. Aan het interieur zal het niet liggen. Dit is licht, fris en trendy, met Oosterse invloeden. De koks proberen voortdurend boven zichzelf uit te stijgen. Resultaat: overheerlijke sushi, in ontelbare variaties. Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken. Het gezonde alternatief voor wie gemakkelijk en bovenal smakelijk wil eten.

Korting bij Yumi Sushi Deventer

Maar ook diverse vlees- en vissoorten weten de koks van Yume om te toveren tot verrassende grill-, wok- en frituurgerechten. Begin je al langzaam weg te dromen? Dat is mooi, maar gewoon eens langskomen is natuurlijk nog leuker! Je krijgt via Het Laatste Tafeltje een flinke korting bij Yume Sushi in Deventer. Heerlijke sushi met een super korting dus!

Onbeperkt Sushi Yume Deventer

Bij Yume in Deventer kun je onbeperkt sushi eten voor een heel mooi prijsje. Omdat je nu via Het Laatste Tafeltje je vouchers kunt kopen met korting, betaal je niet veel meer voor je onbeperkt sushi diner! Yume Deventer zorgt er altijd voor dat je sushi's krijgt van de beste kwaliteit, dan is het helemaal mooi om korting te krijgen natuurlijk!

Reviews Yume Sushi Deventer

"Mooie entourage, leuke vriendelijke bediening en de sushi is werkelijk top!!! Ga er zeker vaker heen!"

"Fantastische ambiance, mooie inrichting, vriendelijke personeel en het belangrijkste heerlijk eten. Dus alles wat je zou willen kun je bij deze Sushi vinden!"

"Zoals altijd weer heerlijk gegeten bij Yume. Snelle bediening, gezellige sfeer en uiteraard top sushi!"
Yume Sushi Deventer Logo
8,7143 reviews

Bekijk alle reviews (143)

Volg Yume Sushi Deventer en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Yume Sushi Deventer

Boreelplein 52
7411EH
info@yumedeventer.nl
www.yumesushi.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag16:00 tot 22:00
  • Dinsdag16:00 tot 22:00
  • Woensdag16:00 tot 22:00
  • Donderdag16:00 tot 22:00
  • Vrijdag16:00 tot 23:00
  • Zaterdag16:00 tot 23:00
  • Zondag16:00 tot 23:00