Aanbiedingen van Yasumi Sushi & Grill


Yasumi Sushi & Grill

In hartje Groningen vind je restaurant Yasumi Sushi & Grill. In een prachtig pand aan de Vismarkt worden hier heerlijke sushi en grill gerechten gemaakt. Een bezoek aan dit restaurant is perfect te combineren met een dagje in de gezellige binnenstad van Groningen.

Sushi Groningen

Wil jij binnenkort genieten van sushi in Groningen? Dan ben je bij Yasumi Sushi & Grill aan het juiste adres. Hier werken goede sushichef's die weten hoe ze de beste sushi bereiden. De menukaart bevat maar liefst honderd gerechten. En natuurlijk niet alleen sushi maar ook vlees- en visgerechten of laat een zelf samengestelde wokmaaltijd voor je bereiden. Voor sushi in Groningen is Yasumi een perfecte optie! En maak je geen zorgen, als je nog geen ervaring hebt met stokjes dan eet je de sushi gewoon lekker met je handen!

All you can eat Groningen

Dit concept met all you can eat in Groningen biedt voor ieder wat wils. Via Het Laatste Tafeltje leer je nu extra voordelig kennis maken met Yasumi. Je krijgt namelijk korting op onbeperkt sushi en grillgerechten eten. Het enige dat jij hoeft te doen is je voucher bestellen via Het Laatste Tafeltje en aanschuiven maar. Het Laatste Tafeltje heeft tal van een goede aanbiedingen in Groningen. Bekijk het aanbod van aanbiedingen in Groningen.
Yasumi Sushi & Grill Logo
7,95 reviews

Bekijk alle reviews (5)

Volg Yasumi Sushi & Grill en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Yasumi Sushi & Grill

Vismarkt 54
9711 KV
groningen@restaurantyasumi.nl
www.restaurantyasumi.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag12:00 tot 22:00
  • Dinsdag12:00 tot 22:00
  • Woensdag12:00 tot 22:00
  • Donderdag12:00 tot 22:30
  • Vrijdag12:00 tot 22:30
  • Zaterdag12:00 tot 22:30
  • Zondag12:00 tot 22:00