Aanbiedingen van Wapen van Langweer


Wapen van Langweer

Het Wapen van Langweer is bijna een must om langs te gaan, niet langs het Wapen geweest is niet in Langweer geweest. Dus kom gerust eens een kijkje nemen in het Wapen van Langweer.

Met korting uit eten in Langweer

Heb jij zin om weer eens lekker uit eten te gaan en ben je in de buurt of woon je in Langweer? Dan hebben wij de perfecte aanbieding voor je! Bij het Wapen van Langweer geniet je via Het Laatste Tafeltje van een mooie korting. Heerlijk om na een dagje varen of bij het water te zijn geweest even lekker uit eten te gaan toch? Dit is je kans!

Aanbieding Wapen van Langweer

Laat je met deze aanbieding van Het Laatste Tafeltje door de chef van Wapen van Langweer verrassen! Met een mooie korting kun je genieten van de aanbieding van Wapen van Langweer. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega en de chef zorgt er persoonlijk voor dat je met een voldaan gevoel weer naar buiten stapt!

Recensies Wapen van Langweer

"Een uitstekend 3 gangen menu, vers bereid zonder toevoegingen. Heerlijk gegeten en een erg lekker dessert. Voor ons een aanrader, als je gezellig wilt eten!"
"Wij hebben donderdagavond 30 juni heerlijk gegeten bij Wapen van Langweer. Voor een prijs van € 34,95 kreeg je voor 2 personen een voortreffelijk 3-gangen menu."

Wapen van Langweer  Logo
7,721 reviews

Bekijk alle reviews (21)

Volg Wapen van Langweer en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Wapen van Langweer

Buorren 36
8525 ED
info@wapenvanlangweer.nl
www.wapenvanlangweer.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag12:00 tot 23:00
  • Dinsdag12:00 tot 23:00
  • Woensdag12:00 tot 23:00
  • Vrijdag12:00 tot 23:00
  • Zaterdag12:00 tot 23:00
  • Zondag12:00 tot 23:00