Aanbiedingen van Vintage Coffee


Vintage Coffee

Vintage Coffee is een concept store waar lifestyle, kunst, mode, de lekkerste koffie en boterhammen samen komen in het hart van Drachten. Bezoek aan Vintage is een beleving. Geen lullige broodjes, maar echte Hollandse boterhammen met flink beleg. Alles is vers gemaakt.
Daarnaast verkoopt “Vintage” de meest mooie vintage en industriële meubelen. Alles wat je ziet in Vintage Coffee is te koop. De lamp die brandt en de stoel waar je op zit…

Korting bij Vintage Coffee in Drachten

Ben jij in de buurt van Drachten of woon je in Drachten? Dan kun je met korting genieten van diverse aanbiedingen bij Vintage Coffee. De in Drachten gelegen coffeebar biedt meer aan dan alleen koffie. Zo kun je ook genieten van mooie kortingen op aanbiedingen als een high beer, wine of tea. Met wie ga jij gebruik maken van deze korting? Nodig snel je vriend(in), familie of collega's uit en geniet samen van de korting bij Vintage Coffee in Drachten.

Het Laatste Tafeltje Drachten

Geniet vandaag nog met van Het Laatste Tafeltje in Drachten. Het Laatste Tafeltje zorgt iedere dag voor mooie kortingen op verschillende plekken in Friesland, zo ook in Drachten. Je kunt via Het Laatste Tafeltje in Drachten genieten van bijvoorbeeld de aanbiedingen van Vintage Coffee! Via Het Laatste Tafeltje ga je in Drachten altijd het meest voordelig uit eten, koop dus snel je vouchers!
Vintage Coffee Logo
8,717 reviews

Bekijk alle reviews (17)

Volg Vintage Coffee en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Vintage Coffee

Zuiderbuurt 14
9203 CW
info@vintagecoffee.nl
www.vintagecoffee.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag09:30 tot 18:00
  • Dinsdag09:30 tot 18:00
  • Woensdag09:30 tot 18:00
  • Donderdag09:30 tot 23:00
  • Vrijdag09:30 tot 18:00
  • Zaterdag09:30 tot 19:00
  • Zondag12:00 tot 19:00