Aanbiedingen van Topoli


Topoli

Net buiten de grachten bevindt zich het authentiek Perzische restaurant Topoli Groningen. De Nieuwe Ebbingestraat biedt restaurants met zeer verschillende internationale keukens en de Perzische keuken van Topoli is een unieke toevoeging op die diversiteit. De kaart is zeer uitgebreid en biedt de meest uiteenlopende traditionele gerechten. Met de gerechten op de kaart kun je zelf een 3-gangenmenu samenstellen, dus er is keuze te over. Wil je graag een keer uit eten bij Topoli Groningen, reserveer dan je diner via Het Laatste Tafeltje. Er zijn altijd aanbiedingen, zodat je met korting lekker kunt genieten van een Iraans diner.

Restaurant Topoli Groningen

Als je een dag de mooie en gezellige binnenstad van Groningen hebt verkend, dan is er geen beter einde dan een heerlijk diner bij restaurant Topoli Groningen. Op loopafstand van het winkelcentrum kun je zo aanschuiven en je smaakpapillen blootstellen aan de veelheid van kruiden die de Perzische keuken rijk is. Via Het Laatste Tafeltje reserveer je eenvoudig je tafel en krijg je nog korting ook! Claim de aanbieding, reken veilig af via internetbankieren en ontvang de couponcode in de mail. Neem de code uitgeprint of digitaal op een smartphone mee naar restaurant Topoli Groningen en geniet van het verrukkelijke eten!

Topoli Groningen menu

Het menu van Topoli Groningen is goed gevuld met een grote verscheidenheid aan traditioneel Perzische gerechten. Stel zelf een 3-gangenmenu samen of laat de uitstekende chef je adviseren bij deze moeilijke keuze. Een diner bij Topoli is een garantie voor een geheel nieuwe smaaksensatie die je bij weinig restaurants kan terugvinden. De vleesgerechten worden bereid op de barbecue of de lavasteengrill, wat een uniek smaakpalet oplevert. Uiteraard zijn er ook uitstekende vegetarische- en visgerechten terug te vinden op het menu van Topoli Groningen. Benieuwd naar de hele kaart? Reserveer snel je aanbieding via Het Laatste Tafeltje en garandeer jezelf van een voordelige culinaire reis naar het oude Iran!

Aanbieding Topoli Groningen

Uit eten in een authentiek Perzisch restaurant hoeft niet duur te zijn. Reserveer je aanbieding voor Topoli Groningen en profiteer van exclusieve kortingen via Het Laatste Tafeltje! Is de aanbieding uitverkocht, zorg dan dat je zo snel mogelijk volger wordt van het restaurant via de mobiele app van Het Laatste Tafeltje. Je krijgt dan automatisch een melding als er een nieuwe aanbieding voor Topoli Groningen online komt. Zo kun je jezelf verzekeren van een voordelig plekje in een van de meeste unieke restaurants van Groningen.

Alle acties in Groningen

Topoli Logo
9,34 reviews

Bekijk alle reviews (4)

Volg Topoli en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Topoli

Nieuwe Ebbingestraat 67
9712NG
restaurant.topoli@gmail.com
www.restauranttopoli.nl/


Openingstijden keuken

  • Dinsdag16:30 tot 21:00
  • Woensdag16:30 tot 22:00
  • Donderdag16:30 tot 22:00
  • Vrijdag16:30 tot 22:00
  • Zaterdag16:30 tot 22:00
  • Zondag16:30 tot 21:00