Aanbiedingen van Toby's Steakhouse


Toby's Steakhouse

Ben jij gek op vlees? Dan moet je bij Toby's Steakhouse zijn; In een mooie omgeving genieten van een fantastisch stuk vlees. Toby's Steakhouse is vanuit hun grote liefde voor vlees begonnen met een speciaal type restaurant. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in gerijpt vlees! Door het rijpingsproces wordt het vlees extra mals en bovendien wordt de smaak alleen maar beter, door de constante aanvoer van koude lucht!

Uit eten in Exloo

Ben je of woon je in de buurt van Exloo en wil je uit eten in Exloo? Dan is dit je kans! Via Het Laatste Tafeltje geniet je met korting van het heerlijke vlees dat Toby's Steakhouse voor je klaarmaakt. Toby's Steakhouse is het restaurant waar je in Exloo uit eten moet zijn geweest!

Aanbiedingen Toby's Steakhouse

Heb jij al zin gekregen in een lekkere steak of een ander heerlijk stukje vlees? Ga dan vanavond eten bij Toby's Steakhouse in Exloo. Via Het Laatste Tafeltje kun je genieten van diverse aanbiedingen. Kies voor de proeverij, de all you can eat of geniet samen van de tomahawk met korting! Benieuwd hoe deze aanbieding(en) er precies uitzien en of ze vandaag beschikbaar zijn? Kijk dan hier!

Het Laatste Tafeltje Drenthe

Heb jij Het Laatste Tafeltje al ontdekt? Ook in Drenthe heeft Het Laatste Tafeltje een hoop aanbiedingen voor je! Wacht dus niet te lang en kies snel waar jij gaat eten. Zo kun je bijvoorbeeld in Exloo heerlijk gaan eten bij Toby's Steakhouse. Je geniet hier met korting van de beste stukken vlees! Benieuwd waar je met Het Laatste Tafeltje verder nog kunt eten in Drenthe? Kijk snel welke aanbiedingen allemaal beschikbaar zijn vandaag!
Toby's Steakhouse Logo
8,248 reviews

Bekijk alle reviews (48)

Volg Toby's Steakhouse en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Toby's Steakhouse

Hoofdstraat 65
7875AB
info@tobys-steakhouse.nl
www.tobys-steakhouse.nl


Openingstijden keuken

  • Woensdag11:00 tot 21:00
  • Donderdag11:00 tot 21:00
  • Vrijdag11:00 tot 21:00
  • Zaterdag11:00 tot 21:00
  • Zondag11:00 tot 21:00