Aanbiedingen van Tajine Groningen


Tajine Groningen

Tajine Groningen is meer dan alleen een restaurant. Door de diversiteit aan smaakvolle ambachtelijke gerechten en zoetigheden, kun je Tajine ook beschrijven als lunchroom of bakkerij. Naast eten in het restaurant kun je je eten ook nog afhalen of laten bezorgen. Tajine Groningen bereidt alle gerechten in eigen keuken!

Restaurant Tajine Groningen

Restaurant Tajine Groningen vind je in de Nieuwe Ebbingestraat op nummer 22. Vanaf de Grote Markt is dit slechts 5 minuten lopen naar het noorden van de stad. Combineer een diner of lunch bij Tajine Groningen met een dagje stad of een avondje stappen in Groningen. Bij Restaurant Tajine staat het personeel altijd klaar om je vriendelijk te ontvangen en jullie maaltijd tot in de puntjes te verzorgen.

Korting bij Tajine Groningen

Via Het Laatste Tafeltje kun je nu met korting lunchen of dineren bij Tajine in Groningen. Met de diner en lunch deals geniet je van een heerlijke 2-gangen lunch of een 3-gangen diner voor een mooi prijsje! Uiteraard blijft de kwaliteit net zoals je van Tajine gewend bent. Nog nooit bij Tajine in Groningen geweest? Dan is dit het moment om de heerlijke keuken te proberen!
Tajine Groningen Logo
822 reviews

Bekijk alle reviews (22)

Volg Tajine Groningen en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Tajine Groningen

Nieuwe Ebbingestraat 22
9712 NL
info@tajine-groningen.nl
www.tajine-groningen.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag11:00 tot 21:30
  • Woensdag09:00 tot 21:30
  • Donderdag09:00 tot 21:30
  • Vrijdag09:00 tot 21:30
  • Zaterdag09:00 tot 21:30