Aanbiedingen van Taj Mahal


Taj Mahal

Ben je een liefhebber van de Indiaas eten of wil je kennis maken met deze keuken? Dan is Taj Mahal Groningen een restaurant voor jou! Hier worden de traditionele curry- en tandoorigerechten vers voor je bereid. De eigenaar is van Indiase komaf en duikt nog regelmatig de keuken in om zelf te koken. Het restaurant is gelegen in de Oosterpoortbuurt, maar is ook vanuit het centrum goed bereikbaar. Wie met de auto komt kan gratis parkeren bij Taj Mahal Groningen. Als je je tafel reserveert via Het Laatste Tafeltje, krijg je nog korting ook.

Restaurant Taj Mahal

Je hebt bij restaurant Taj Mahal zeer ruime keuze uit de Indiase kwaliteitskeuken. De menukaart heeft voor ieder wat wils. Ben je niet bekend met de gerechten? Dan helpt het vakbekwame personeel je graag een handje met een advies. Het restaurant is een familiebedrijf waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het warme interieur van restaurant Taj Mahal geeft het eten bovendien een extra dimensie.

Taj Mahal Groningen korting

Via het Laatste Tafeltje reserveer je gemakkelijk en snel bij Taj Mahal Groningen met korting. Bij binnenkomst word je ontvangen door de heerlijke geur van het kruidige eten, dat overigens niet alleen pittig is! Het restaurant heeft naam gemaakt met zijn service en kwaliteit. Met onze exclusieve dagdeals kun je voordelig van meerdere gangen genieten. Houd onze website en mobiele app in de gaten voor actuele deals en eet vanavond nog bij Taj Mahal Groningen met korting!

Alle aanbiedingen in Groningen

Taj Mahal Logo
8,1120 reviews

Bekijk alle reviews (120)

Volg Taj Mahal en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Taj Mahal

Veemarktstraat 94
9724 GC
ellopia@hotmail.com


Openingstijden keuken

  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00
  • Zondag17:00 tot 22:00