Aanbiedingen van 't Zwarte Schaap


't Zwarte Schaap

In Groningen is het ‘t Zwarte Schaap een begrip. Het eetcafé bevindt zich aan de rand van het centrum en heeft een groot, zonnig terras met uitzicht op de grachten. Het authentieke restaurant heeft een eigenzinnige chef die niet alleen klassieke gerechten op tafel kan zetten, maar je ook kan verrassen met culinair werk. Op het menu vind je klassiekers, maar de kaart wisselt regelmatig met het seizoen mee. De gerechten van ‘t Zwarte Schaap in Groningen komen uit alle windstreken, zo is er voor ieders wat wils.

Restaurant Zwarte Schaap

Gastvrijheid is een belangrijk begrip bij restaurant ‘t Zwarte Schaap. Het eetcafé is een plek waar iedereen zich thuis voelt en geniet van een gezellige sfeer. Naast een heerlijke menukaart heeft ‘t Zwarte Schaap zorg en tijd besteed aan haar wijnkaart. De bediening kan je de beste wijnen aanbieden die passen bij jouw gekozen gerecht. Ook bierliefhebbers kunnen bij restaurant ‘t Zwarte Schaap terecht voor een ruim aanbod aan speciaalbieren van de tap of uit de fles.

Het Zwarte Schaap Groningen

Bij Het Laatste Tafeltje vind je verschillende aanbiedingen, zo ook voor Het Zwarte Schaap in Groningen. Wij bieden je kortingen die kunnen oplopen tot 70% of bieden je twee menu’s voor de prijs van één. De aanbieding is beschikbaar tot alle tafels bij Het Zwarte Schaap bezet zijn, en dat duurt niet lang! Direct na het reserveren ontvang je de couponcode digitaal, deze laat je bij binnenkomst aan het personeel zien en zij wijzen jou naar je tafeltje. Daarna kun jij genieten van een heerlijke, culinaire avond bij het Het Zwarte Schaap in Groningen.

Is dit toch niet de aanbieding die je zoekt? Bekijk dan een ander restaurant in Groningen.zwarte schaap
't Zwarte Schaap Logo
8,4143 reviews

Bekijk alle reviews (143)

Volg 't Zwarte Schaap en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


't Zwarte Schaap

Schuitendiep 52
9711 RD
hetzwarteschaapgroningen@gmail.com
www.hetzwarteschaap.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag11:00 tot 23:00
  • Dinsdag11:00 tot 23:00
  • Woensdag11:00 tot 23:00
  • Donderdag11:00 tot 23:00
  • Vrijdag11:00 tot 23:00
  • Zaterdag11:00 tot 23:00
  • Zondag11:00 tot 23:00