Aanbiedingen van 't Koetshuys restaurant & bar


't Koetshuys restaurant & bar

Gesitueerd op een gezellig horecapleintje, in een oud 19e eeuws pand in de bekende Schildersbuurt in Groningen, vind je 't Koetshuys restaurant & bar. In het gezellige restaurant, aan de bar, of in de zomer op het terras, kan je hier heerlijk genieten van gerechten uit de Franse Keuken, gemixt met invloeden uit andere landen. Er wordt altijd gebruik gemaakt van verse producten. Naast lekker, kwalitatief goed en gezond eten, hechten wij waarde aan een goed gastheerschap en een stukje persoonlijke aandacht!

Wat maakt 't Koetshuys uniek

Net buiten de drukte van het centrum zit een klein horeca-pleintje verscholen. Dit restaurant is in het voorjaar van 2018 overgenomen door Janieke, 28 jaar en met het doel uiteten gaan weer leuk te maken! Gewoon gezellig en oprechte gastvrijheid. De bediening verrast je met zelfgemaakte drankjes maar op de kaart niet te veel poespas. Een beknopte en overzichtelijke kaart zodat alles ook ‘echt lekker is. Er heerst een levendige vibe door de persoonlijke en warme bediening en de blues & funk op de achtergrond. Het interieur is authentiek en uniek door o.a. de customized bar en de vele antieke schilderen, foto’s, de planten en het gouden plafond.

Voor elke gelegenheid jouw thuys

Wegens de mooie ruimten en intieme sfeer is ’t Koetshuys de ideale plek voor een uitje/workshop of om ter gelegenheid van jou feest volledig ter beschikking te hebben. Janieke heeft voor elke gelegenheid en elk budget een verrassent idee. Op reservering opent ze elke dag de deuren, maar ze is er sowieso van woensdag t/m zondag vanaf 17:00 uur.

Is dit toch niet de aanbieding die je zoekt? Bekijk dan een ander restaurant in Groningen.Gedekte tafel bij Eetcafé 't Koetshuys in Groningen

Artikelen over 't Koetshuys restaurant & bar

Uitgelicht: Het Koetshuys: hier kun je thuiskomen

't Koetshuys restaurant & bar Logo
9,2141 reviews

Bekijk alle reviews (141)

Volg 't Koetshuys restaurant & bar en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


't Koetshuys restaurant & bar

Blekerstraat 22-24
9717 EC
info@koetshuysgroningen.nl
www.koetshuysgroningen.nl


Openingstijden keuken

  • Woensdag16:00 tot 21:30
  • Donderdag16:00 tot 21:30
  • Vrijdag16:00 tot 21:30
  • Zaterdag16:00 tot 21:30
  • Zondag16:00 tot 21:30