Aanbiedingen van 't Koetshuys restaurant & bar


't Koetshuys restaurant & bar

Gesitueerd op een gezellig horecapleintje, direct naast de binnenstad, in een oud 19e eeuws pand in de bekende Schildersbuurt in Groningen, vind je 't Koetshuys restaurant & bar. In het gezellige restaurant, aan de bar, of in de zomer op het terras, kan je hier heerlijk genieten van gerechten uit de Franse Keuken, gemixt met invloeden uit andere landen. Er wordt altijd gebruik gemaakt van verse producten. Naast lekker, kwalitatief goed en gezond eten, hechten wij waarde aan een goed gastheerschap en een stukje persoonlijke aandacht!

Wat maakt 't Koetshuys uniek

Net buiten de drukte van het centrum zit een klein horeca-pleintje verscholen. Dit restaurant wordt gerund door eigenaar Jasper, een passievolle chef-kok met een lange staat van dienst in de betere restaurants in het noorden. Samen met zijn team heeft hij het doel uiteten gaan weer leuk te maken! Gewoon gezellig en oprechte gastvrijheid. De bediening verrast je met zelfgemaakte drankjes maar op de kaart niet te veel poespas. Een beknopte en overzichtelijke kaart zodat alles ook ‘echt lekker is'. Er heerst een levendige vibe door de persoonlijke en warme bediening en de blues & funk op de achtergrond. Het interieur is authentiek en uniek door o.a. de customized bar en de vele antieke schilderen, foto’s, de planten en het gouden plafond. ’t Koetshuys is beroemd om haar erg goede prijs-kwaliteit verhouding!

Voor elke gelegenheid jouw thuys

Wegens de mooie ruimten en intieme sfeer is ’t Koetshuys de ideale plek voor een uitje/workshop of om ter gelegenheid van jou feest volledig ter beschikking te hebben. Jasper en zijn team hebben voor elke gelegenheid en elk budget een verrassend idee. Op reservering opent ‘t Koetshuys elke dag de deuren, maar ze zijn er sowieso van dinsdag t/m zondag vanaf 17:00 uur.

Is dit toch niet de aanbieding die je zoekt? Bekijk dan een ander restaurant in Groningen.Gedekte tafel bij Eetcafé 't Koetshuys in Groningen

Artikelen over 't Koetshuys restaurant & bar

Uitgelicht: Het Koetshuys: hier kun je thuiskomen

't Koetshuys restaurant & bar Logo
9,2145 reviews

Bekijk alle reviews (145)

Volg 't Koetshuys restaurant & bar en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


't Koetshuys restaurant & bar

Blekerstraat 22-24
9717 EC
info@koetshuysgroningen.nl
www.koetshuysgroningen.nl


Openingstijden keuken

  • Woensdag16:00 tot 21:30
  • Donderdag16:00 tot 21:30
  • Vrijdag16:00 tot 21:30
  • Zaterdag16:00 tot 21:30
  • Zondag16:00 tot 21:30