Aanbiedingen van Sushi de Luxe


Sushi de Luxe

In 2017 had Sushi de Luxe in Almere de primeur voor een sushi bezorgdienst. Het begon met een eenvoudige keuken en inmiddels is Sushi de Luxe in Almere uitgegroeid tot een succesvol sushi restaurant met bezorg- en afhaalopties. Sushi de Luxe heeft professioneel sushi chefs, en vriendelijke bediening in dienst die er voor zorgen dat jij een goede sushi ervaring hebt!

Sushi Almere

Ben jij op zoek naar sushi in Almere? Zoek dan niet verder. Sushi de Luxe heeft de beste sushi in Almere! De ervaren sushi chefs maken hier goede en kraakverse sushi. Je vindt Sushi de Luxe aan de Cinemadreef in Almere. Hier kan je de sushi ter plekke opeten of ophalen om mee naar huis te nemen. Daarnaast staat Sushi de Luxe bekend om haar sushi catering met grote sushi plateaus en sushi taarten.

Sushi restaurant Almere

Wil je zelf proeven hoe lekker de sushi is bij dit sushi restaurant in Almere? Koop dan de aanbieding van Sushi de Luxe bij Het Laatste Tafeltje. Je betaalt maar €13,75 voor een sushi schaal met 20 stuks sushi. Nieuwsgierig? Bekijk de aanbieding van vandaag bij Sushi de Luxe. Je mag de sushi daar direct opeten of mee nemen naar huis.

Uit eten Almere

Wil jij lekker uit eten in Almere? Via Het Laatste Tafeltje kan je altijd voordeliger uit eten in Almere. Het Laatste Tafeltje is een platform waar restaurants aanbiedingen plaatsen. Van lunch tot high tea, van diner tot borrel. Er is voor elke gelegenheid een aanbieding te vinden. Het enige dat jij hoeft te doen is je vouchers bestellen en aanschuiven bij jouw favoriete restaurant in Almere.
Sushi de Luxe Logo
7,813 reviews

Bekijk alle reviews (13)

Volg Sushi de Luxe en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Sushi de Luxe

Cinemadreef 236
1325 ER
info@sushideluxe.nl
www.sushideluxe.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag16:30 tot 21:00
  • Dinsdag16:30 tot 21:00
  • Woensdag16:30 tot 21:00
  • Donderdag16:30 tot 21:00
  • Vrijdag16:30 tot 21:00
  • Zaterdag16:30 tot 21:00
  • Zondag16:30 tot 21:00