Aanbiedingen van Steakhouse Fly & Food


Steakhouse Fly & Food

Steakhouse Fly & Food is een interessante plek om te dineren! Want waar kun je, terwijl je aan het eten bent, genieten van landende en stijgende vliegtuigen? Vliegveld Hoogeveen vind je aan de rand van Hoogeveen. Het vliegveld wordt gebruikt voor zakelijke vluchten, lessen en recreatie. Vanuit het restaurant heb je goed zicht op de start- en landingsbaan.

Steakhouse Fly And Food Hoogeveen

Terwijl jij geniet van het uitzicht bereidt de chefkok een heerlijke lunch, diner of borrelhap voor jou. Ook voor een kopje koffie met ambachtelijk bereid gebak kun je hier terecht. Bij mooi weer kun je lekker buiten op het terras zitten. Op de kaart staan heerlijke vleesgerechten zoals t-bone steak, black angus en entrecote. Ook voor de visliefhebber zijn er genoeg opties.

Korting Steakhouse Hoogeveen

Zelf genieten van de vliegtuigen en de gerechten bij Steakhouse Fly & Food in Hoogeveen? Via Het Laatste Tafeltje maak je kennis met dit gezellige restaurant voor een zacht prijsje. Je mag zelf drie gangen van de kaart kiezen met een flinke korting. Benieuwd uit welke gerechten je kunt kiezen? Neem een kijkje op de menukaart van Steakhouse Fly & Food.
Steakhouse Fly & Food Logo
9,29 reviews

Bekijk alle reviews (9)

Volg Steakhouse Fly & Food en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Steakhouse Fly & Food

Plesmanstraat 4
7903 BE
flyenfood@gmail.com
www.flyenfood.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag10:00 tot 18:00
  • Woensdag10:00 tot 18:00
  • Donderdag10:00 tot 21:00
  • Vrijdag10:00 tot 21:00
  • Zaterdag10:00 tot 22:00
  • Zondag10:00 tot 22:00