Aanbiedingen van Stadsbar MauritsHuis


Stadsbar MauritsHuis

Stadsbar MauritsHuis is gevestigd aan de gracht in Groningen op een steenworp afstand van de bekende vismarkt. De chef bereidt Koninklijke en wereldse gerechten voor een kleine prijs. Dagvers, creatief en werelds vinden ze belangrijk, want uiteten gaan moet een feest zijn. Naast de begane grond (met verhoging) is er in de treasure room (kelder) ook nog plaats om heerlijk te dineren. En in de zomer hebben ze een terras waar je heerlijk aan de gracht kan zitten. Het team van Stadsbar Het MauritsHuis heet je van harte welkom Groningen.

Stadsbar Mauritshuis menu

Het menu van Stadsbar MauritsHuis wisselt voortdurend. Op die manier worden gasten elke keer verrast met nieuwe gerechten. De gerechten zijn seizoensgebonden, vers en voor een eerlijke prijs. De prachtige wijnbar is een lust voor het oog en de bediening adviseert je dan ook graag over een passende wijn bij je gerecht.

Stadsbar Mauritshuis korting

Wil je vanavond nog uit eten bij Stadsbar MauritsHuis in Groningen met korting? Reserveer de aanbieding via onze website of app en je zit vanavond nog te smullen van de heerlijke gerechten. Reserveren is heel eenvoudig. Je selecteert je aanbieding en betaalt online. Daarna ontvang je een couponcode, die je uitgeprint of op het scherm van je smartphone laat zien bij het restaurant. Nu ben je helemaal klaar om te ontspannen en te genieten van een fantastisch diner. Claim nu nog de aanbieding en dineer vanavond bij Stadsbar MauritsHuis met korting!

Alle aanbiedingen in Groningen

Stadsbar MauritsHuis Logo
8,939 reviews

Bekijk alle reviews (39)

Volg Stadsbar MauritsHuis en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Stadsbar MauritsHuis

Astraat 1
9718 CP
groningen@maurits-huis.nl
www.mauritshuis-groningen.nl


Openingstijden keuken

  • Maandagvanaf 15:00
  • Dinsdagvanaf 15:00
  • Woensdagvanaf 15:00
  • Donderdagvanaf 12:30
  • Vrijdagvanaf 12:30
  • Zaterdagvanaf 12:30
  • Zondagvanaf 12:30