Aanbiedingen van Spices Groningen


Spices Groningen

"Het restaurant van de zeven seizoenen"

Restaurant Spices is een traditioneel Indiaas buffetrestaurant. Aan de Westersingel geniet je tussen het authentieke interieur van diverse gerechten uit alle streken van India! De chef uit New Delhi streeft ernaar om je op een professionele en klantvriendelijke manier kennis te laten maken met de keuken van zijn thuisland. Indiaas eten is lekker én gezond! De gerechten zijn smaakvol maar nooit te pittig. Restaurant Spices heeft voor ieder wat wils en biedt goede uitleg bij de verschillende menukeuzes.

Restaurant Spices Groningen

Voor de gerechten van restaurant Spices in Groningen geldt altijd dat de producten vers en vetarm zijn. Er wordt geen gebruik gemaakt van room of roomboter. Daarnaast heb je keuze uit halal gerechten en vegetarische varianten op de reguliere menukaart. Heb je een glutenallergie of eet je liever geen gluten? De ervaren chef gebruikt alleen producten die geheel glutenvrij zijn. Je bent altijd verzekerd van een gezonde maaltijd bij restaurant Spices in Groningen!

Spices Groningen aanbieding

Regelmatig vind je bij Het Laatste Tafeltje een aanbieding bij Spices Groningen. Denk aan meerdere gangen voor nog geen 15 euro per persoon! Met onze dinerdeals geniet je voordeliger dan ooit van wat de Indiase keuken te bieden heeft. Een tafel vol verse naanbroden, rijst en lekkere curry’s zorgt gegarandeerd voor een avond gezellig eten. Reken de aanbieding van Spices Groningen af en proef vanavond nog van al het lekkers dat de chef je voorschotelt!

Alle acties in Groningen

Spices Groningen Logo
7,197 reviews

Bekijk alle reviews (97)

Volg Spices Groningen en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Spices Groningen

Westersingel 23
9718 CB
anurupa96@hotmail.com
www.spicesgroningen.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag17:00 tot 21:00
  • Woensdag17:00 tot 21:00
  • Donderdag17:00 tot 21:00
  • Vrijdag17:00 tot 21:00
  • Zaterdag17:00 tot 21:00
  • Zondag17:00 tot 21:00