Aanbiedingen van Soof's & Co


Soof's & Co

Bij Soof’s & Co in Groningen staat het motto ‘met elkaar’ voorop. Deze sociale insteek komt allereerst in de keuken naar voren. Hier wordt samen met mensen met een verstandelijke beperking met liefde aan allerlei lekkernijen gewerkt. Het lunchcafé werkt ook samen met leveranciers uit de omgeving. De ingrediënten komen zo veel mogelijk uit het noorden van het land. Bovendien is alles biologisch. Bij Soof’s & Co Groningen weet je dus dat alles puur natuur is!

Lunchcafé Soof’s & Co

Soof’s & Co is een echt lunchcafé. Het pand aan de W.A. Scholtenstraat in Groningen is dan ook van 8 tot 5 geopend. ’s Ochtends kun je er direct terecht voor een verse bak koffie of thee. De gulle gever bestelt er een ‘uitgestelde koffie’ bij. Deze kan op een later moment door iemand die wat krapper bij kas zit geclaimd worden. Op de menukaart staan allerlei gezonde soepen en broodjes (ambachtelijk gebakken door Baq!) met verse ingrediënten, maar ook verschillende zoete lekkernijen. Met minimaal twee personen kun je bij Lunchcafé Soof’s & Co ook genieten van een gezellige high tea.

Soof’s & Co Groningen aanbieding

Probeer zelf eens Soof’s lekkers en maak gebruik van onze aanbieding bij Soof’s & Co Groningen! Het Laatste Tafeltje biedt regelmatig superscherpe deals bij dit lunchcafé aan. Denk bijvoorbeeld aan een Royal Lunch: twee gangen met meer dan 40% korting. Soof’s is een unieke eetgelegenheid waar het sociale aspect duidelijk naar voren komt. Alles is gericht op delen en een deel van de opbrengsten gaat naar goede doelen in de buurt. Maak gebruik van onze aanbieding bij Soof’s & Co in Groningen en geniet vanmiddag nog van een lekkere hap!

Soof's & Co Logo
9,348 reviews

Bekijk alle reviews (48)

Volg Soof's & Co en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Soof's & Co

W.A. Scholtenstraat 9
9971XA
soof@soofsenco.nl
soofsenco.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag09:00 tot 16:30
  • Dinsdag09:00 tot 16:30
  • Woensdag09:00 tot 16:30
  • Donderdag09:00 tot 16:30
  • Vrijdag09:00 tot 16:30