Aanbiedingen van Smaeck


Smaeck

Smaeck in Groningen is een nieuw concept, overdag is het een patisserie met de lekkerste zoetigheden en ‘s avonds kan men er terecht voor fine dining. De eigenaar en chefkok André Hayasaki werkte voordat hij begon met Smaeck bij de crème de la crème van de culinaire wereld. Hij leerde het vak in Londen en kookte in sterrenrestaurants over de hele wereld. Maar André wilde meer dan alleen een restaurant, hij wilde echts iets nieuws toevoegen aan de stad. Zo kwam hij op het idee van Smaeck in Groningen, waar het overdag zoet is en ‘s avonds niet.

Restaurant Smaeck

Een plek waar je verrassend smaakvol kunt eten zonder teveel te betalen, dat is het restaurant Smaeck. Het streven is om een deel van Groningen te worden, een plek waarvan je weet dat je bij elk bezoek verrast wordt door bijzondere smaken. Het menu van restaurant Smaeck bestaat uit de beste groenten, vissen, vlees en wijnen. Hiermee verwennen zij jou met een heerlijke keuken. Het menu wisselt dagelijks met de seizoenen en het aanbod van de producten mee. Kom ook langs bij restaurant Smaeck en laat je verrassen!

Korting Smaeck Groningen

Geniet van een uitgebreid menu met hoge korting bij Smaeck Groningen. Deze korting kan maar liefst oplopen tot 70% bij Het Laatste Tafeltje! Ons aanbod wisselt per dag en daarom is het van belang dat je direct reageert als er een korting van Smaeck Groningen voorbij komt. Wij bieden je kortingen op je totaalbedrag, of je krijgt twee diners voor de prijs van één. Bekijk de korting van Smaeck Groningen die vandaag beschikbaar is. Misschien zit jij vanavond aan het laatste tafeltje in het culinaire restaurant Smaeck en geniet je van fikse korting en een heerlijk diner!

Alle dinerdeals in Groningen

Smaeck Logo
9,429 reviews

Bekijk alle reviews (29)

Volg Smaeck en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Smaeck

Oude Boteringestraat 8
9712 GH
www.smaeckgroningen.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag18:00 tot 23:00
  • Woensdag18:00 tot 23:00
  • Donderdag18:00 tot 23:00
  • Vrijdag18:00 tot 23:00
  • Zaterdag12:00 tot 23:00
  • Zondag12:00 tot 15:00