Aanbiedingen van Scandinavisch Dorp


Scandinavisch Dorp

In de buurt van de Drentse bossen en aan het Paterswoldsemeer in Groningen ligt het Scandinavisch Dorp. Vanaf een landweg rijd je het terrein op en geniet je direct van de rustgevende natuur. Los van het geluid van de vogels heerst er een prettige stilte. Het terrein beschikt over authentieke blokhutten waar overnacht kan worden. Restaurant ‘Het Elanderhûs’ serveert dagelijks een menu met specialiteiten uit de Scandinavische keuken. Via Het Laatste Tafeltje reserveer je voordelig bij het Scandinavisch dorp in omgeving Groningen!

Scandinavisch Dorp Groningen High Tea

Een van de specialiteiten van het Scandinavisch Dorp bij Groningen is de high tea. Bij dit buffet krijg je uiteraard een lekker kop verse thee. Daarnaast geniet je van een selectie zoete en hartige lekkernijen die met zorg voor je worden bereid. In de gerechtjes vind je uiteraard een Scandinavisch tintje terug. Ben je in de buurt van Groningen? Zorg dan dat je de high tea bij het Scandinavisch Dorp probeert.

Scandinavisch dorp Groningen korting

Kom via Het Laatste Tafeltje de authentieke sfeer proeven! Op onze website en in de mobiele app kun je bij het Scandinavisch Dorp bij Groningen met korting reserveren. In de gezellige zalen van het restaurant brandt altijd een knus haardvuur en zie je de Scandinavische stijl in alles terug, van het bestek tot aan het meubilair. In de keuken worden alle gerechten vers voor je bereid terwijl jij uitkijkt op het Paterswoldsemeer. Na afloop geniet je nog even na bij de open haard met een kopje koffie en een Noorse wafel. Kijk snel of er nu een dagdeal verkrijgbaar is en reserveer via Het Laatste Tafeltje bij het Scandinavisch Dorp Groningen en krijg korting!

Alle dinerdeals in Groningen

Scandinavisch Dorp Logo
8,161 reviews

Bekijk alle reviews (61)

Volg Scandinavisch Dorp en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Scandinavisch Dorp

Oude Badweg 1
9766 TJ
scandinavischdorp@home.nl
www.scandinavischdorp.nl


Openingstijden keuken

  • Woensdag10:00 tot 22:00
  • Donderdag10:00 tot 22:00
  • Vrijdag10:00 tot 22:00
  • Zaterdag10:00 tot 22:00
  • Zondag10:00 tot 22:00