Aanbiedingen van Satéhuis


Satéhuis

Het Satéhuis is een Indonesisch restaurant in het hartje van Groningen. Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door de meest lekkere aroma’s. Denk aan de heerlijke geur van marinades, oriëntaalse kruiden en de lichte rook van de houtskoolgrill. Naar Indonesische traditie wordt hierop de saté geroosterd. Het interieur ademt een ontspannen, moderne sfeer met oriëntaalse accenten. Alle zingtuigen genieten mee in het restaurant! De plek is geliefd bij een gevarieerd en trouw publiek, variërend van gezinnen, zakenmensen tot studenten. Iedereen voelt zich op zijn gemak in de ambiance van het Satéhuis Groningen!

Satehuis Groningen menu

Uiteraard staat de saté in het middelpunt van de belangstelling. Toch heeft het Satéhuis Groningen een menu met veel variatie! Denk aan lekkere soto soep of een verse loempia. De uitgebreide kaart biedt voor iedereen wat lekkers en je kunt regelmatig nieuwe verrassende gerechten uitproberen. De saté wordt als een ware Indonesische delicatesse gezien. Deze wordt als hartige snack of bijgerecht geserveerd maar ook als hoofdgerecht. Er kunnen veel variëteiten van vlees, vis en groente gekozen worden. Voor de gerechten op het menu van Satéhuis Groningen worden alleen zuivere, dagverse ingrediënten gebruikt; kwaliteit gegarandeerd!

Aanbieding satehuis Groningen

Op de website van Het Laatste Tafeltje vind je aanbiedingingen van Satéhuis Groningen. Denk bijvoorbeeld aan een flinke korting op een heerlijke 3-gangen rijsttafel. Met onze dagdeals kun je voordelig uitgebreid dineren in het hartje van de stad. Bekijk direct of je vandaag of een andere dag met een aanbieding bij Satéhuis Groningen terecht kunt. Geniet vanavond nog van de traditionele Indische keuken! Het Laatste Tafeltje heeft nog veel meer leuke aanbiedingen. Bekijk de deals van je favoriete restaurant in GroningenSatehuis Groningen Het Laatste Tafeltje
Satéhuis Logo
7,526 reviews

Bekijk alle reviews (26)

Volg Satéhuis en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Satéhuis

Herestraat 111
9711 LG
www.satehuis.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag17:00 tot 22:00
  • Dinsdag16:00 tot 22:00
  • Woensdag16:00 tot 22:00
  • Donderdag16:00 tot 22:00
  • Vrijdag12:00 tot 22:00
  • Zaterdag12:00 tot 22:00
  • Zondag12:00 tot 22:00