Aanbiedingen van Ribhouse Bronco


Ribhouse Bronco

Een Amerikaans getint restaurant aan de Grote Markt in hartje centrum Groningen, dát is Ribhouse Bronco. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de specialiteiten van dit restaurant spareribs en steaks van de grill. Daarnaast vind je bij Ribhouse Bronco heerlijke vis en vegetarische gerechten. De grill gerechten worden gekruid met spicy-Bronco-kruiden. Op het menu staan verschillende ‘famous steaks’ zoals T-bones, Rib Eyes en Sirloin steaks. De Bronco steak is een Argentijns gemarineerde Rib Eye en een van de heerlijkste grill gerechten bij Ribhouse Bronco.

Korting Ribhouse Bronco Groningen

Ben je een groot fan van spareribs? Dan is Ribhouse Bronco in Groningen wat voor jou! Hier kun je onbeperkt spareribs eten, geserveerd met barbecue- en knoflooksaus. Na een dagje shoppen is het restaurant doordat het ideaal gelegen is, een uiterst geschikte plek om heerlijk te eten en uit te rusten van de shopdag. Wil je dineren voordat je op stap gaat? Ook dan is Ribhouse Bronco in Groningen het perfecte restaurant. Ribhouse Bronco bevindt zich middenin het uitbundige uitgaansleven dat doorgaat tot in de vroege uurtjes.

Ribhouse Bronco aanbieding

Bij Het Laatste Tafeltje vind je verschillende aanbiedingen op onze website. Deze aanbiedingen kun je pakken tot alle tafels bezet zijn. Twijfel dan ook niet wanneer je een RIbhouse Bronco aanbieding voorbij ziet komen op onze website. De korting kan oplopen tot maar liefst 70% of je eet met z’n tweeën voor de prijs van één bij Ribhouse Bronco. Laat de unieke couponcode zien bij binnenkomst en aanvallen maar! Geniet van een avondje uit met een Ribhouse Bronco aanbieding van Het Laatste Tafeltje.

Ribhouse Bronco Logo
8,871 reviews

Bekijk alle reviews (71)

Volg Ribhouse Bronco en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Ribhouse Bronco

Grote Markt 36b
9711 LV
www.ribhousebronco.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag17:00 tot 21:30
  • Dinsdag17:00 tot 21:30
  • Woensdag17:00 tot 21:30
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag16:30 tot 22:00
  • Zondag16:30 tot 21:30