Aanbiedingen van Restaurant Wereldgeluk


Restaurant Wereldgeluk

Restaurant Wereldgeluk in Groningen neemt je mee op een culinaire wereldreis. In dit buffetrestaurant kun je gerechten uit alle windstreken op je bord scheppen. Nergens in de omgeving van Groningen vind je zo’n uitgebreide keuze. Iedere eter zal er iets naar zijn of haar smaak kunnen vinden. Het restaurant hanteert een all-you-can-eatconcept maar dan nét iets anders. Hoewel je zelf kunt opscheppen zal het personeel zoveel mogelijk service verlenen. Eten moet bij wereldrestaurant Wereldgeluk in Groningen voor jong en oud vooral gezellig zijn!

Restaurant Wereldgeluk

Heb je ooit verse sushi afgewisseld met een oer-Hollandse pannenkoek? Bij restaurant Wereldgeluk zal niemand versteld staan van deze combinatie. De keuze is ongekend; je eet simpelweg waar je zin in hebt. Vooraf of tussendoor geniet je van salades die je zelf samenstelt. Ook kun je kiezen uit verschillende oosterse soepen. Er liggen tientallen gerechten uit Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië op je te wachten. Zelfs Twentse ‘Boeskool’ is beschikbaar. Natuurlijk kun je je bij restaurant Wereldgeluk ook na het hoofdgerecht uitleven. Het dessertbuffet heeft onder andere een chocoladefontein en vers fruit!

Wokken Wereldgeluk Groningen

Bij een buffetrestaurant denk je al snel aan wokken. Ook dit behoort bij Wereldgeluk Groningen tot de mogelijkheden. De Aziatische, en specifiek Chinees-Indische keuken, heeft een prominente plek in het restaurant. Je krijg de volledige vrijheid om je eigen wokgerechten samen te stellen. Talloze soorten vlees en groente staan klaar om vers bereid te worden. Hierbij heb je bovendien keuze uit maar liefst 15 woksauzen die huisgemaakt zijn. Wokken bij Wereldgeluk Groningen is erg gezellig en via Het Laatste Tafeltje erg voordelig!

Wereldgeluk Groningen aanbieding

In welk type keuken je vandaag ook zin hebt, je zult bij Wereldgeluk Groningen iets naar wens kunnen vinden! Met een aanbieding van HLT wordt het eten nog beter betaalbaar. Zo kun je flink besparen op een all-you-can-eat-arrangement bij dit buffetrestaurant. Voor een exclusieve prijs mag je urenlang onbeperkt eten en drinken. Het restaurant is gelegen aan de Atoomweg in Groningen, die zowel vanaf de ringweg als vanuit het centrum goed bereikbaar is. Kijk snel of er een Wereldgeluk Groningen aanbieding online staat, of volg het restaurant om op de hoogte te blijven van nieuwe deals!

Alle dinerdeals in GroningenInterieur Wereldgeluk Groningen
Restaurant Wereldgeluk Logo
6,651 reviews

Bekijk alle reviews (51)

Volg Restaurant Wereldgeluk en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Restaurant Wereldgeluk

Atoomweg 3
9743 AJ
info@wereld-geluk.nl
www.wereld-geluk.nl/


Openingstijden keuken

  • Maandag16:00 tot 21:00
  • Woensdag16:00 tot 21:00
  • Donderdag16:00 tot 21:00
  • Vrijdag16:00 tot 21:00
  • Zaterdag16:00 tot 21:00
  • Zondag16:00 tot 21:00