Aanbiedingen van Restaurant Suyderoogh


Restaurant Suyderoogh

Aan de rand van het Nieuwe Robbengat vind je restaurant Suyderoogh. Lauwersoog is meer dan alleen een opstapplaats voor de boot naar Schiermonnikoog. Met het vele water rondom het dorp, is het niet verwonderlijk dat het onder watersporters een heel populair gebied is. Ook als je een middag vrij hebt, is het bij uitstek geschikt om even lekker uit te waaien aan de kust. Vanuit de stad Groningen ben je binnen drie kwartier in het mooie plekje tussen het water. Hoewel het een populair gebied is, hoeft uit eten gaan niet duur te zijn. Als je bij restaurant Suyderoogh reserveert via Het Laatste Tafeltje, dan krijg je een flinke korting! Claim je aanbieding snel via de website of de mobiele app en geniet vanavond nog van een heerlijk diner!

Suyderoogh Lauwersoog

Hoewel Suyderoogh Lauwersoog met name bekend is vanwege de bowlingbaan en bootverhuur, beschikken ze ook over een uitstekend restaurant. De uitgebreide menukaart biedt veel variatie in vlees en vis. Kun je niet kiezen? Dan kun je altijd gebruik maken van het dagmenu. Heb je al trek gekregen? Reserveer dan snel en eenvoudig je tafel bij Suyderoogh Lauwersoog via Het Laatste Tafeltje! Via de website of mobiele app krijg je altijd korting op je diner. Wacht niet te lang want het aantal aanbiedingen per dag is beperkt!

Restaurant Suyderoogh Lauwersoog korting

Aan het eind van een actieve dag op of aan het water, is er niks lekkerder dan uit eten gaan. Lekker uit eten is meestal niet goedkoop, maar jij kunt vanavond nog dineren met korting bij restaurant Suyderoogh Lauwersoog. Als je reserveert via de website of app van Het Laatste Tafeltje dan weet je van tevoren waar je aan toe bent, je betaalt veilig online. Hierna krijg je een couponcode die je in het restaurant zelf laat zien. Daarna is het een kwestie van onderuit zitten en lekker genieten van wat de chef op tafel tovert. Wees er wel snel bij want op is ook echt helemaal op! Toch te laat? Om zeker te zijn van de korting van Suyderoogh Lauwersoog, kun je het restaurant volgen. Je ontvangt dan automatisch bericht van nieuwe acties.

Meer aanbiedingen in Groningen

Suyderoogh collage

Restaurant Suyderoogh Logo
8,660 reviews

Bekijk alle reviews (60)

Volg Restaurant Suyderoogh en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Restaurant Suyderoogh

De Rug 5
9976 VT
info@restaurant-suyderoogh.nl
www.restaurant-suyderoogh.nl/


Openingstijden keuken

  • Maandag11:00 tot 21:00
  • Dinsdag11:00 tot 21:00
  • Woensdag11:00 tot 21:00
  • Donderdag11:00 tot 21:00
  • Vrijdag11:00 tot 21:00
  • Zaterdag11:00 tot 21:00
  • Zondag11:00 tot 21:00