Aanbiedingen van Restaurant Macedonië


Restaurant Macedonië

Balkan Restaurant Macedonië is al meer dan 35 jaar een begrip in Groningen. Het restaurant is inmiddels te vinden in de Nieuwe Ebbingestraat, waar je kunt genieten van de ongedwongen sfeer en het heerlijke eten van de Balkan. Zo kun je hier bijvoorbeeld Joegoslavisch eten, zoals je nergens anders doet. Balkan Restaurant Macedonië is ook onder voetballers (van bijvoorbeeld FC Groningen) een bekende plek, bij binnenkomst zie je dat meteen terug.

Sfeer bij Balkan Restaurant Groningen

Zoals gezegd geniet je hier van heerlijke Joegoslavische specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan traditionele vleesstoofpotjes of visspecialiteiten. Naast deze gerechten kun je ook genieten van een hoop andere gerechten. Benieuwd? Check snel de menukaart van Balkan Restaurant Macedonië. Het restaurant zorgt er altijd voor dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat. In 2019 hebben ze zelfs de prijs voor leukste restaurant van de gemeente Groningen ontvangen. Zeker een aanrader dus.

Korting bij Balkan Restaurant Macedonië

Via Het Laatste Tafeltje kun je nu zelf de Joegoslavische keuken proberen. Je betaalt slechts €19,95 voor een heerlijk 3-gangendiner. Bij het voor- en nagerecht heb je keuze uit een aantal gerechten en bij het hoofdgerecht krijg je een specialiteit van de chef, waarbij je kunt aangeven wat je voorkeur heeft: vlees, vis of vega.

Restaurant in Groningen

Wil je lekker uit eten in Groningen? Neem dan altijd eerst even een kijkje op Het Laatste Tafeltje. Het Laatste Tafeltje zorgt ervoor dat je voor een fijn prijsje heerlijk kunt eten in de stad of provincie. Bekijk het aanbod en ontdek dat ene restaurantje waar je nog nooit geweest bent, maar waar je zeker eens gegeten moet hebben. De eerlijke reviews op Het Laatste Tafeltje geven je een goed beeld van wat je voorgangers van het restaurant vonden. Op die manier kun je een goede keuze maken. Bekijk de deals van je favoriete restaurant in Groningen!
Restaurant Macedonië Logo
9,95 reviews

Bekijk alle reviews (5)

Volg Restaurant Macedonië en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Restaurant Macedonië

Nieuwe Ebbingestraat 101
9712NH
macedonie@home.nl
www.restaurant-macedonie.nl/


Openingstijden keuken

  • Dinsdag16:00 tot 23:00
  • Woensdag16:00 tot 23:00
  • Donderdag16:00 tot 23:00
  • Vrijdag16:00 tot 23:00
  • Zaterdag16:00 tot 23:00
  • Zondag16:00 tot 23:00