Aanbiedingen van Restaurant Juliana


Restaurant Juliana

Benieuwd wat Restaurant Juliana in Utrecht jou kan bieden? Diverse concepten met heel veel lekkere gerechten! Ga voor all you can eat, geniet van een teppanyaki show, ontdek de Chinese keuken of haal lekkere gerechten af. Je vindt Restaurant Juliana aan het mooie groene Julianapark in Utrecht. Een prachtige locatie om gezellig samen te komen met familie en vrienden.

All you can eat Utrecht

Ben jij op zoek naar een restaurant met all you can eat in Utrecht? Bij het all you can eat concept van Restaurant Juliana mag je 2,5 uur zoveel bestellen als je wilt. De menukaart van Juliana biedt voor ieder wat wils. Daarom is all you can eat zo'n leuk concept als je met een groep uit eten gaat. Iedereen kan kiezen wat hij of zij lekker vindt en omdat je steeds zelf je eten haalt is het ook leuk om geregeld van plek te wisselen. Dan klets je met iedereen uit het gezelschap! Bekijk de aanbieding van All you can eat bij Restaurant Juliana.

Sushi Utrecht

Op de menukaart van Juliana vind je ook de lekkerste sushi van Utrecht! De kraakverse sushi wordt gemaakt door ervaren sushichefs. Wil jij dit ontdekken? Ga dan voor het all you can eat concept van Juliana. Je krijgt nu via Het Laatste Tafeltje 11% korting op 2,5 uur onbeperkt eten. Zo ontdek jij de sushi in Utrecht voor een voordelig prijsje. Naast sushi zijn er ook genoeg andere lekkere gerechten te vinden. Denk aan wokgerechten, gebakken zalm, pasteitjes en saté. Vind je het leuk om naast sushi ook wat andere lekker gerechten te eten? Ga dan voor een live teppanyaki show bij Juliana. Daarbij zit je samen rondom een grote grillplaat en bereidt de chef ter plekke jouw gerechtjes. Bekijk de aanbieding voor de Live teppanyaki show bij Restaurant Juliana.

Heeft Restaurant Juliana niet de aanbieding die je zoekt? Bekijk hier de aanbiedingen van een ander restaurant in Utrecht.
Restaurant Juliana Logo
101 reviews

Bekijk alle reviews (1)

Volg Restaurant Juliana en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Restaurant Juliana

Amsterdamsestraatweg 464
3553 EL
info@restaurantjuliana.nl
www.restaurantjuliana.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag12:00 tot 22:30
  • Dinsdag12:00 tot 22:30
  • Woensdag12:00 tot 22:30
  • Donderdag12:00 tot 22:30
  • Vrijdag12:00 tot 22:30
  • Zaterdag12:00 tot 22:30
  • Zondag12:00 tot 22:30