Aanbiedingen van Restaurant de Twee Provinciën


Restaurant de Twee Provinciën

Aan het Paterswoldsemeer, vlakbij de stad Groningen, vind je het restaurant De Twee Provinciën. Gelegen op de grens van Groningen en Drenthe, op een schiereilandje, is het een locatie die menig bezoeker lang bijblijft. De omgeving is thuis voor veel wandelaars en fietsers, die maar wat graag gebruik maken van de gezelligheid en rust van De Twee Provinciën. Het menu bestaat met name uit locale seizoensproducten, zodat je gegarandeerd verse producten op je bord hebt. Heb je zin gekregen om vanavond nog uit eten te gaan bij De Twee Provinciën en wil je profiteren van hoge kortingen? Reserveer dan snel je tafel via Het Laatste Tafeltje. Elke dag zijn er nieuwe aanbiedingen, dus hou onze website of mobiele app in de gaten!

Restaurant De Twee Provinciën

Van een dag in de natuur rondom het Paterswoldsemeer krijg je honger. Gelukkig is restaurant De Twee Provinciën dichtbij en kun je daar altijd terecht voor wat eten en drinken. Ook voor een drankje op het prachtige terras aan het water ben je natuurlijk van harte welkom. De streek is erg populair als buitensportgebied, dus zorg wel dat je er op tijd bij bent. Wil je vandaag nog lunchen of dineren bij Restaurant De Twee Provinciën? Reserveer dan zo snel mogelijk je plekje en profiteer van de exclusieve kortingen die Het Laatste Tafeltje jou biedt!

De Twee Provinciën aanbieding

Wil jij lekker uit eten bij een goed restaurant, maar wil je niet te veel uitgeven? Het Laatste Tafeltje heeft dagelijks aanbiedingen voor De Twee Provinciën! Zo kun je lekker dineren en weet je van tevoren al waar je aan toe bent wat betreft de prijs. Je reserveert je tafel via Het Laatste Tafeltje en betaalt veilig online. Daarna krijg je een couponcode in de mail toegestuurd. Deze laat je zien bij het restaurant zelf en je bent klaar om te genieten! Op zoek naar een aanbieding voor De Twee Provinciën? Kijk dan niet verder en reserveer snel, want op is op! Alle dinerdeals in Groningen
Twee_provincieen_haren

Restaurant de Twee Provinciën Logo
8,412 reviews

Bekijk alle reviews (12)

Volg Restaurant de Twee Provinciën en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Restaurant de Twee Provinciën

Meerweg 245
9752XD
info@detweeprovincien.nl
www.detweeprovincien.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdagvanaf 11:00
  • Woensdagvanaf 11:00
  • Donderdagvanaf 11:00
  • Vrijdagvanaf 11:00
  • Zaterdagvanaf 11:00
  • Zondagvanaf 11:00