Aanbiedingen van Restaurant De Markol


Restaurant De Markol

Restaurant De Markol bevindt zich aan de rand van Lemmer, Friesland, in de woonwijk de Markol. 'Markol' zal de meeste Nederlanders vreemd in de oren klinken, maar 'Markol' is Fries voor meerkoet, een veel voorkomende watervogel op de Friese meren. Restaurant De Markol vind je aan één van deze prachtige meren, met een overweldigend en weids uitzicht.

Het team van Restaurant De Markol is van mening dat gezelligheid begint met gastvrijheid en zal zich dan ook met alle plezier over je ontfermen voor een avond ongedwongen genieten. Geniet van een uiterst plezierig verblijf in de mooie, waterrijke omgeving waarin het restaurant zich bevindt!

Eten met korting bij De Markol in Lemmer

Wil jij ook eens genieten van het mooie uitzicht bij restaurant De Markol in Lemmer? Dat kan met Het Laatste Tafeltje! Je kunt nu namelijk met korting eten bij Restaurant De Markol! Bij deze aanbieding krijg je een heerlijk 3-gangendiner met maar liefst 40% korting! Je betaald daardoor nog maar €18,50 per persoon! Klink geweldig toch?

Dit vonden andere gebruikers van Restaurant De Markol

"Erg lekker gegeten, heerlijk 3 gangen menu kompleet met amuse! Zeker een aanrader!"

"Heerlijk gegeten en genoten! Een prachtige locatie met uitzicht over een natuurgebied. Lekker op het balkon gezeten, genietend van goed en eerlijk eten. Flinke porties, geldt voor zowel het vis- als vleesgerecht. Ondanks de grote honger kon ik het lekkere toetje niet helemaal meer op;-) Erg fijn en vlot personeel, met oog voor hun klanten. En ze zien het direct wanneer je contact met ze wilt maken om te bestellen of iets te vragen. Bedankt, we komen graag weer!"

"Gisteravond heerlijk gegeten en ruim voldoende de gastheer is een zeer vriendelijke man met oog voor de klant. Maar ook het personeel heel vriendelijk. Wij gaan hier zeker terug komen en de locatie perfect. Chapeau"

Het Laatste Tafeltje Lemmer

Ook in Lemmer in Friesland kun je nu gebruik maken van Het Laatste Tafeltje! Kijk op de website of in de app naar het aanbod in Lemmer, of ergens anders waar je uit eten wilt gaan met korting! In Friesland heeft Het Laatste Tafeltje in verschillende steden en dorpen mooi aanbod voor jou!
Restaurant De Markol Logo
9,135 reviews

Bekijk alle reviews (35)

Volg Restaurant De Markol en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Restaurant De Markol

Zilverplevier 1
8532 BA
info@restaurantdemarkol.nl
www.restaurantdemarkol.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag15:00 tot 20:30
  • Woensdag15:00 tot 20:30
  • Donderdag15:00 tot 20:30
  • Vrijdag15:00 tot 21:00
  • Zaterdag15:00 tot 21:00
  • Zondag15:00 tot 20:30