Aanbiedingen van Restaurant Cnossen Leekstermeer


Restaurant Cnossen Leekstermeer

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijke dag of vakantie aan het water in Drenthe, op de grens bij Groningen. Je kunt hier terecht voor bootverhuur om lekker te varen op het Leekstermeer. Neem lessen bij de zeilschool. Huur een leuke chalet of zet je tent op. Én schuif aan in het restaurant voor een lunch of diner.

Restaurant Cnossen Leekstermeer in Nietap

In het restaurant van Cnossen Leekstermeer vind je een perfecte plek voor een gezellige lunch of een heerlijk diner. Met uitkijk over het Leekstermeer kijk je hier je ogen uit. Het sfeervolle ingerichte restaurant heeft ook een royaal terras of verplaats je naar het dakterras met een uitzicht over de jachthaven.

Menukaart Cnossen Leekstermeer

De chefkok bereidt met liefde heerlijke gerechten, gemaakt van kwaliteitsproducten. De gerechten worden zorgvuldig gekozen door de chef. Daardoor wordt er gewerkt met een kleine maar steeds wisselende kaart. Er worden voornamelijk seizoensproducten gebruikt waardoor je gegarandeerd vers eet. Uiteraard kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergenen. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de menukaart van Cnossen Leekstermeer.

Korting bij Cnossen Leekstermeer

Het restaurant van Cnossen Leekstermeer heeft diverse aanbiedingen online staan op Het Laatste Tafeltje. Ga bijvoorbeeld voor een 2-gangenlunch voor slechts €9,50 of voor een 3-gangendiner voor €23,95. Zin in een borrel? Dan is er ook een leuke korting verkrijgbaar op een borrelplank met drankjes. Het enige dat jij hoeft te doen is je vouchers kopen en aanschuiven. Het Laatste Tafeltje heeft een ruim aanbod van restaurantdeals bij jou in de buurt. Bekijk ook de overige restaurants in Drenthe.

Collage Restaurant Cnossen Leekstermeer
Restaurant Cnossen Leekstermeer Logo
98 reviews

Bekijk alle reviews (8)

Volg Restaurant Cnossen Leekstermeer en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Restaurant Cnossen Leekstermeer

Meerweg 13
9312 TC
info@cnossenleekstermeer.nl
www.cnossenleekstermeer.nl


Openingstijden keuken

  • Donderdag12:00 tot 21:00
  • Vrijdag12:00 tot 21:00
  • Zaterdag12:00 tot 21:00
  • Zondag12:00 tot 21:00