Aanbiedingen van Restaurant Balkan


Restaurant Balkan

Al bijna 30 jaar is het restaurant van meneer en mevrouw Zivkovic een begrip. Bij restaurant Balkan in Hengelo voel je je welkom en kun je voor een eerlijke prijs goed eten! In het pand aan de Drienerstraat worden met veel plezier lekkere gerechten uit de traditionele Balkan- en mediterrane keuken voor je bereid. Heb je wat te vieren, of ben je gewoon benieuwd naar wat dit restaurant te bieden heeft? Ga dan met een aanbieding van Het Laatste Tafeltje bij Balkan in Hengelo eten!

Restaurant Balkan Hengelo

Het is één van de belangrijkste doelen van restaurant Balkan in Hengelo om alle gasten zich thuis te laten voelen. De gastvrouw en het overige personeel doen er alles aan om jou dit gevoel te geven. Ondertussen wordt in de keuken hard gewerkt aan het traditionele eten. De chef en eigenaar houdt te allen tijde de kwaliteit van het vlees en de overige ingrediënten in de gaten. Ieder bord eten wordt op vakkundige wijze bereid. De chef komt bovendien graag even langs om te zorgen dat alles naar wens is. Bij restaurant Balkan in Hengelo eet je in een ontspannen sfeer de meest smaakvolle gerechten.

Balkan Hengelo aanbieding

Dankzij Het Laatste Tafeltje eet je met een aantrekkelijk aanbieding bij Balkan Hengelo. Bekijk alvast het uitgebreide menu om een indruk te krijgen van wat je te wachten staat. Je hebt de keuze uit verschillende ‘tradities van het huis’, zoals een balkanschotel voor twee met allerlei soorten vlees. De traditionele keuken van de balkan wordt gekenmerkt door vleesgerechten en heerlijke sauzen. Uiteraard staan er ook vis en vegetarische gerechten op het menu. Bekijk direct of er een Balkan Hengelo aanbieding online staat en ga vanavond nog heerlijk dineren! Mocht er geen actie lopen, bekijk dan het aanbod in Overijssel van vandaag.

Meer aanbiedingen in Overijssel

Restaurant Balkan Logo
8,22 reviews

Bekijk alle reviews (2)

Volg Restaurant Balkan en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Restaurant Balkan

Drienerstraat 29
7551HK
info@restaurantbalkan.nl
www.restaurantbalkan.nl


Openingstijden keuken

  • Woensdag16:00 tot 23:30
  • Donderdag16:00 tot 23:30
  • Vrijdag16:00 tot 23:30
  • Zaterdag12:00 tot 23:30
  • Zondag12:00 tot 23:30