Aanbiedingen van Old Dutch De Westereen


Old Dutch De Westereen

Restaurant Old Dutch is hét buffetrestaurant voor families, groepen of om gewoon lekker met z'n tweetjes te eten. Hier geniet je met je gezelschap van een zéér uitgebreid buffet, waar je door middel van 'live cooking' heerlijke vlees en visgerechten van de grill en bakplaat kunt proeven.

All you can eat Friesland

Bij Restaurant Old Dutch in Friesland vind je heerlijke gerechten waar je onbeperkt van kunt genieten. Maandelijks wordt er gewerkt met een nieuw thema waardoor de all you can eat gerechten steeds wisselend zijn. Naast het vlees en vis van de grill worden er ook soepen, salades en tapas aangeboden. Vergeet niet een gaatje over te houden voor een toetjesbuffet. Die mag je zeker niet overslaan!

Korting Old Dutch De Westereen

Reserveer nu via Het Laatste Tafeltje en ontvang een korting bij Old Dutch in De Westereen. Voor het 2,5 uur all you can eat concept betaal je via Het Laatste Tafeltje slechts €19,95 in plaats van €27,50. Dat betekent maar liefst 28% korting!

Recensies over Old Dutch De Westereen

"Zoals altijd alles weer prima voor elkaar. Mijn zeer kritische schoonmoeder was mee deze keer en Old Dutch staat nu bij haar op 1 in haar favoriete restaurants."

"De uitbater en zijn personeel zijn altijd bijzonder vriendelijk. Deze all-in formule heeft een voortreffelijke prijs/kwaliteit verhouding."

"Heerlijk gegeten in een gemoedelijke sfeer. Een plek waar je persoonlijk wordt benaderd met een gezellig praatje en een welkom gevoel!"

Meer recensies over Old Dutch vind je hier.

Interieur Old Dutch de Westereen Friesland
Old Dutch De Westereen Logo
9,150 reviews

Bekijk alle reviews (50)

Volg Old Dutch De Westereen en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Old Dutch De Westereen

Noarderstasjionsstrjitte 52-54
9271 CL
info@old-dutch.com
www.old-dutch.com/


Openingstijden keuken

  • Donderdag16:00 tot 22:30
  • Vrijdag16:00 tot 22:30
  • Zaterdag16:00 tot 22:30
  • Zondag16:00 tot 22:30