Aanbiedingen van New Delhi


New Delhi

Wist je dat je in hartje Assen heerlijk Indiaas kunt eten? Aan de Brink, op nummer 23, vind je New Delhi. Een origineel Indiaas grill & curry restaurant. New Delhi is begonnen in 2005 en valt inmiddels niet meer weg te denken. Heb jij hier al eens gegeten?

Indiaas restaurant Assen

Als je in Assen op zoek bent naar een restaurant waar je kunt genieten van de Indiase keuken dan hoef je nu niet meer verder te zoeken. Ga naar New Deli! De eigenaar komt uit India en weet dus als geen ander hoe de Indiase gerechten op traditionele wijze bereid moeten worden. Bovendien zijn de meeste gerechten glutenvrij. De eigenaar vertelt in een interview met Asser Courant dat niet alleen Assenaren de plek weten te vinden maar ook voor mensen uit de omliggende plaatsen is het een geliefde plek.

Korting bij New Delhi in Assen

Er bestaan veel misverstanden over de Indiase keuken. Mensen zijn bang dat het eten te scherp is of dat de smaken te uitgesproken zijn. Niets is minder waar. Indiaas eten hoeft helemaal niet scherp te zijn. Bij New Delhi in Assen houden ze zeker rekening met je voorkeuren en hebben ze een veelzijdige kaart. Via Het Laatste Tafeltje kun je kennis maken met de Indiase keuken met korting. Je krijgt een culinaire verrassingsproeverij. Zo geniet je van allerlei kleine gerechtjes en leer je nieuwe smaken kennen. Per persoon betaal je slechts €17,95 in plaats van €22,50. Wil je liever lekker thuis eten? Dan heeft New Delhi ook een afhaalaanbieding op Het Laatste Tafeltje staan.

Recensies New Delhi Assen

Nieuwsgierig wat andere gasten van New Delhi vinden. Veel gasten die via Het Laatste Tafeltje bij New Delhi hebben gegeten, hebben een review achter gelaten:

"Allervriendelijkste behandeling en erg lekker eten."

"We hebben heerlijk gegeten bij New Delhi. De bediening was erg vriendelijk en het eten was heerlijk. Ik kan het iedereen aanraden!"

"Was weer erg lekker. Soms halen we op en soms gaan we er eten. En altijd erg lekker."

Terras restaurant New Delhi in Assen
New Delhi Logo
8,150 reviews

Bekijk alle reviews (50)

Volg New Delhi en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


New Delhi

Brink 23
9401 HT
new-delhi@live.nl
www.new-delhi.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag16:00 tot 22:00
  • Woensdag16:00 tot 22:00
  • Donderdag16:00 tot 22:00
  • Vrijdag16:00 tot 22:00
  • Zaterdag16:00 tot 22:00
  • Zondag16:00 tot 22:00