Aanbiedingen van Mennoos Kookerij


Mennoos Kookerij

Mennoos Kookerij is gevestigd in het Menno Lutterhuis aan de Paterswoldseweg 267 (ingang aan de zijkant, aan de Laan van de Vrijheid). Zoals de naam het al zegt zijn ze een Kookerij, in een ongedwongen sfeer lekker eten en drinken, lunch/warme maaltijd; het kan allemaal de hele dag. Geen klassiek diner ’s avonds, maar toegankelijke gerechten die voor een betaalbare prijs met passie voor je bereid zijn.

Mennoos heeft de naam te danken aan het feit dat het in het Menno Lutterhuis te vinden is. Een voormalig verzorgingshuis die nu verschillende functies geniet. Zo delen ze de ingang met het WIJ Corpus den Hoorn team, zijn er boven woningen verhuurd en heeft Mennoos Kookerij een plekje gekregen in de voormalige aula van het gebouw. De immense keuken is gemoderniseerd en de zaal heeft een gezellig interieur gekregen. Er is hard gewerkt om er een plek van te maken waar mensen terecht kunnen voor een lekker bakje koffie, maar ook in alle rust kunnen lunchen of dineren.

Bij Mennoos hebben ze voor het diner geen vaste kaart, maar werken ze met het aanbod van de dag dat op de krijtborden in de Kookerij vermeld staat. Daardoor is er altijd voldoende variatie en is het gegarandeerd vers! Elke dag zijn er vijf verschillende hoofdgerechten, diverse voorgerechten en één of twee desserts. Voldoende variatie in vlees, vis of vegetarisch en altijd goed betaalbaar. Zo blijft het leuk voor iedereen!

Het overgrote deel wordt bij Mennoos huisgemaakt; elk gerecht, maar ook het koekje bij de koffie en aan het pepermuntje achteraf. We streven ernaar om in de nabije toekomst alles zelf te maken, denk aan bijvoorbeeld het brood bij de lunch! De chefs gaan echt terug naar de ambacht van het koken, creativiteit staat hier voorop maar de gerechten zijn nog wel voor ieder herkenbaar. Van iets simpels iets bijzonders maken, nét even anders en terug naar waar het ooit mee begonnen is: gezellig met elkaar om de tafel en genieten maar!
Mennoos Kookerij Logo
101 reviews

Bekijk alle reviews (1)

Volg Mennoos Kookerij en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Mennoos Kookerij

Paterswoldseweg 267
9728AC
info@mennooskookerij.nl
www.mennooskookerij.nl