Aanbiedingen van McDonald's Sontplein


McDonald's Sontplein

Een bezoek aan het Sontplein in Groningen combineer je natuurlijk met een heerlijke burger van de McDonald's! Het Sontplein trekt steeds meer winkels waardoor je je daar al snel een hele middag kunt vermaken. Denk aan Leen Bakker, Kwantum, Decathlon en iets verderop natuurlijk de IKEA. Het restaurant van de McDonald's is elke dag geopend van 07:00 - 24:00. In de nachtelijke uurtjes kun je met je auto wat langer terecht in de McDrive. Van zondag t/m donderdag tot 03:30 en op vrijdag en zaterdag zijn ze zelfs 24 uur per dag open. Die frietjes, burgers en milkshakes zijn dus altijd binnen handbereik!

Korting McDonald's Sontplein Groningen

Met korting genieten van een groot menu bij McDonald's Sontplein? Dat kan via Het Laatste Tafeltje. Koop snel je vouchers en ontvang een dikke korting. En het enige dat jij hoeft te doen is je vouchers online afrekenen en deze tonen bij de McDonald's. Je ontvangt bijvoorbeeld korting op een McKroket menu. Een menu dat bij de McDonald's zelf niet te krijgen is. Maar wel via Het Laatste Tafeltje! Bekijk hier alle aanbiedingen die we bij McDonald's Sontplein hebben.

McDonald's Sontplein en Westerhaven sponsoren Kids United

McDonald's Westerhaven en Sontplein zijn gouden sponsor van Kids United. Door onze samenwerking met McDonald's heeft Het Laatste Tafeltje er voor gekozen om ook een bijdrage te leveren aan dit mooie initiatief. Jij kan dat ook doen zonder dat het jou geld kost! Het enige dat jij hoeft te doen is een aanbieding van McDonalds kopen via Het Laatste Tafeltje. Per verkoop draagt Het Laatste Tafeltje een percentage af aan Kids United. Een kleine moeite voor jou met een groot effect voor de kinderen! Bedankt voor je steun.

Interieur McDonald's Sontplein Groningen
McDonald's Sontplein Logo
6,96 reviews

Bekijk alle reviews (6)

Volg McDonald's Sontplein en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.Openingstijden keuken

  • Maandag07:00 tot 03:30
  • Dinsdag07:00 tot 03:30
  • Woensdag07:00 tot 03:30
  • Donderdag07:00 tot 03:30
  • Vrijdag07:00 tot 07:00
  • Zaterdag06:00 tot 06:00
  • Zondag06:00 tot 03:30