Aanbiedingen van Lounge MeNU (Me and You)


Lounge MeNU (Me and You)

Bij Lounge MeNU in Zuidlaren werken gespecialiseerde koks die heerlijke Aziatische gerechten bereiden volgens authentieke wijze. Op deze manier geniet je samen met je gezelschap van heerlijke smaken. Een mooie kans om van alles te proeven!

Aziatische Tapas bij Lounge MeNU Zuidlaren

Tapas, maar dan Aziatisch! Denk aan gerechten uit Vietnam, Korea, Japan of China. Er zijn meer dan 100 gerechten bij Lounge MeNU om te proberen. Per ronde mag je per persoon 5 gerechten bestellen. De gerechten worden vervolgens vers klaar gemaakt en zo snel mogelijk geserveerd door de vriendelijke bediening. Er kan gratis voor de deur geparkeerd worden en er is gratis Wifi aanwezig!

Korting Lounge MeNU Zuidlaren

Via Het Laatste Tafeltje maak je nu voordelig kennis met de keuken van Lounge MeNU in Zuidlaren. Je mag namelijk drie uur lang onbeperkt eten voor slechts €24,- per persoon. Een leuke én voordelige manier om dit sfeervolle restaurant in Zuidlaren te leren kennen. Je koopt heel gemakkelijk je vouchers via Het Laatste Tafeltje. De vouchers krijg je per mail toegestuurd en je reservering bij Lounge MeNU is automatisch gemaakt. Het enige dat jij hoeft te doen is goed gezelschap zoeken, je vouchers meenemen (uitgeprint of op je mobiel) en genieten!

Recensies Lounge MeNU Zuidlaren

De mensen die je voor gingen zijn erg enthousiast over Lounge MeNU in Zuidlaren:

"Mooie aanwinst voor Zuidlaren en omgeving. Het is een ruim, schoon en sfeervol restaurant. Het eten is echt verrukkelijk met veel variaties. En niet te vergeten: vriendelijke service en erg behulpzaam. We komen zeker terug."

"We hebben heerlijk gegeten, zeer verrassend allemaal. Zeker de variaties van de sushi. En vriendelijk personeel."

Lounge MeNU (Me and You) Logo
7,72 reviews

Bekijk alle reviews (2)

Volg Lounge MeNU (Me and You) en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Lounge MeNU (Me and You)

Hondsrugstraat 14
9471 GE
loungemenu@gmail.com
www.loungemenu.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag16:30 tot 22:00
  • Dinsdag16:30 tot 22:00
  • Donderdag16:30 tot 22:00
  • Vrijdag16:30 tot 22:30
  • Zaterdag16:30 tot 22:30
  • Zondag16:30 tot 22:30