Aanbiedingen van Liff


Liff

Welkom bij Liff! LIFF is afgeleid van het Engelse woord LIFE, wat LEVEN betekent. Vanuit het concept Art of LIFF zijn ze altijd op zoek naar de kunst in iets. De kunst van een heerlijke kop koffie, een lekkere lunch, een bijzonder diner of een gezellige borrel. Of je dit nou terug ziet in service, eten of sfeer Liff doet haar best om dit 7 dagen in de week uit “de kunst” te doen. Dit vind je ook terug in de letters van Liff, waar de L voor LIFE de I voor INTENS, de F voor FLAVOUR en de andere F voor FEEL staan. Deze woorden geven het concept een extra dimensie. Dit ervaar je door het GRAND CAFÉ anno 2016 te bezoeken.

Aanbiedingen bij Liff in Assen

Bij Liff in Assen kun je met Het Laatste Tafeltje genieten van drie aanbiedingen. Ze bieden namelijk een High Wine, een 3-gangenverrassingsdiner en een hoofdgerecht met drankje aan! Bij de High Wine geniet je van verschillende luxe wijnen met verse en uitgebreide bijpassende hapjes. Hmm heerlijk toch? Hou jij minder van wijn, maar meer van eten? Laat je dan verrassen door de chef met een 3-gangenverrassingsdiner! De chef stelt 3 gangen voor je samen en zorgt ervoor dat jij je bord schoon wil likken! Mocht je wel willen uit eten, maar niet te uitgebreid, ga dan voor de aanbieding van het hoofdgerecht met drankje.

Uit eten in Assen met korting

Ga vanavond met Het Laatste Tafeltje uit eten in Assen bij Liff! Laat je verwennen door de chef of geniet van de beste wijntjes! Met maar liefst 43% korting eet je nu wel heel voordelig! Deze aanbieding kun je niet aan je voorbij laten gaan. Koop snel je voucher en eet vanavond nog met korting bij Liff in Assen.

Het Laatste Tafeltje in Assen

Geniet vanavond van de beste aanbiedingen door heel Nederland met Het Laatste Tafeltje! Je kunt bijvoorbeeld in Assen met korting uit eten bij Liff! Dit restaurant zorgt dat jij met een voldaan gevoel weer naar huis kan. Natuurlijk betaal je met Het Laatste Tafeltje maar een deel van de prijs! Download snel de app en kijk waar je nog meer uit eten kunt in Assen en omstreken!
Liff Logo
9,294 reviews

Bekijk alle reviews (94)

Volg Liff en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Liff

Brink 14
9401 HS
info@liffinassen.nl
www.liffinassen.nl/


Openingstijden keuken

  • Maandag10:00 tot 22:30
  • Dinsdag10:00 tot 22:30
  • Woensdag10:00 tot 22:30
  • Donderdag10:00 tot 22:30
  • Vrijdag10:00 tot 22:30
  • Zaterdag10:00 tot 22:30
  • Zondag11:00 tot 22:30