Aanbiedingen van Leeuwarden Lounge


Leeuwarden Lounge

Laat je bij Leeuwarden Lounge betoveren door heerlijke Oosterse sferen! Zodra je hier je voet over de drempel zet waan je je in een andere wereld. Kruidige geuren vullen je neus en als je nog geen trek had dan krijg je dat spontaan. Welkom bij Leeuwarden Lounge!

Tapas eten in Leeuwarden

Welkom in een wereld die je nog niet kent. Strijk neer in één van de knusse loungebanken en geniet van alles dat de vriendelijke bediening je te bieden heeft. Neem alvast een kijkje op de menukaart van Leeuwarden Lounge en ontdek dat je hier terecht kunt voor heerlijke tapas in Leeuwarden. Maar dan wel tapas met een Oosterse twist. Denk aan bladerdeeghapjes met gekruid gehakt, Turkse worst, aubergine salade, en deegkussentjes met feta. Loopt het water je al in de mond?

Korting bij Leeuwarden Lounge

Maak kennis met dit stijlvolle restaurant door je korting te pakken via Het Laatste Tafeltje. Je betaalt via Het Laatste Tafeltje slechts €19,95 voor drie uur onbeperkt tapas eten bij Leeuwarden Lounge. Dat is een mooi prijsje toch? Je krijgt zoveel gangen als je wilt. Per gang mag je zelf doorgeven wat je voorkeuren zijn: vega, vlees of vis. Elke gang word je opnieuw verrast.

Recensies Leeuwarden Lounge

Gasten die je voorgingen via Het Laatste Tafeltje zeiden het volgende over Leeuwarden Lounge:

"Ons favoriete restaurantje in Leeuwarden! Zoals altijd weer heerlijk gegeten en meer dan voldoende. Ook een hele fijne sfeer en heel makkelijk en leuk voor ons 2-jarige zoon."

"We waren blij verrast! Heerlijke Afghaanse gerechtjes gemaakt met verse producten. Je zag en proefde dat er veel aandacht aan was besteed. Bij iedere gang kregen we een uitleg over de verschillende producten en de ober en tevens de eigenaar nam rustig de tijd voor onze vragen. Al met al een leuke ervaring en heerlijk gegeten!"

"Voor mij de eerste keer dat ik daar kwam. Nooit geweten dat achter deze naam een ander soort zaak zit dan de naam doet vermoeden. En dat dankzij Het Laatste Tafeltje. Vriendelijk service. Uitleg bij elk hapje. Ook zeker voor herhaling vatbaar gezien het menu!"
Leeuwarden Lounge Logo
9,253 reviews

Bekijk alle reviews (53)

Volg Leeuwarden Lounge en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Leeuwarden Lounge

Korfmakersstraat 13
8911LA
info@leeuwardenlounge.nl
www.leeuwardenlounge.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag17:00 tot 23:00
  • Woensdag17:00 tot 23:30
  • Donderdag17:00 tot 23:00
  • Vrijdag17:00 tot 23:00
  • Zaterdag17:00 tot 23:00
  • Zondag17:00 tot 23:00