Aanbiedingen van LeCuq


LeCuq

Het concept van LeCuq is simpel, hier staat de gouden combi kip én speciaalbier voorop. Het restaurant is gevestigd aan de Poelestraat in de bruisende stad Groningen. LeCuq biedt een ongedwongen sfeer en is dé plek waar je met jouw vrienden kunt genieten en waar je voor een schappelijke prijs goed kunt eten en drinken.

Menukaart LeCuq Groningen

Bij LeCuq Groningen vinden ze het belangrijk om zoveel mogelijk eerlijke, verse en lokale ingrediënten te gebruiken in hun gerechten. Zo zijn de vers gegrilde kippen eerlijk en duurzaam. Het zijn Groene Heidekippen van de Veluwe zonder toevoeging van antibiotica en groeibevorderaars.
Met veel passie is een menukaart samengesteld voor de echte kipliefhebber. Daar komen heerlijke bijgerechten bij zoals verse friet, zoete aardappelfriet, een maiskolf, een verse salade en nog veel meer lekkers. Daarnaast zijn ook andere heerlijke gerechten dan kip te bestellen, zoals Crunchy Chicken burger, Black Angus burger, etc.

Speciaalbier bij LeCuq in Groningen

Bij een vers gegrild kippetje hoort een heerlijk koud speciaalbiertje. Le Cuq in Groningen heeft meer dan 40 soorten speciaalbieren in het assortiment. Het assortiment loopt uiteen van dubbels en tripels tot seizoensbieren, stouts en alcohol- en zelfs glutenvrij. Zoals het Groningse biermerk Bax Bier, Jopen, Brouwerij ’t IJ, St. Christoffel, Maximus, Oedipus Brouwerij en Texels. Op de tap heeft LeCuq onder andere Heineken, Brand, Affligem en een Bier van ’t moment. Buiten de Nederlandse brouwerijen zijn er ook buitenlandse bieren.

Dineren met korting in Groningen doe je bij LeCuq

Wil je met je vrienden binnenkort weer eens lekker met korting dineren in Groningen, dan heeft LeCuq nu een prachtige aanbieding voor je! Je kunt nu genieten van een 3-gangen keuze diner waarbij je de beste gerechten van de kaart kunt proberen! Je eet bij LeCuq de beste kip van de Groningen, dus dit is zeker het proberen waard! Met wie ga jij?
8,621 reviews

Bekijk alle reviews (21)

Volg LeCuq en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


LeCuq

Poelestraat 46-48
9712 KC
Info.groningen@lecuq.nl
www.lecuq.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag17:00 tot 22:00
  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag11:00 tot 22:00
  • Vrijdag11:00 tot 22:00
  • Zaterdag11:00 tot 22:00
  • Zondag11:00 tot 22:00