Aanbiedingen van Landgoed Westerlee


Landgoed Westerlee

Nergens anders in Groningen vind je zo’n unieke setting om in te eten als bij Landgoed Westerlee. Het landgoed is gelegen in een schitterend onontdekt stukje Nederland en biedt de mogelijkheid om in stijl te overnachten en te dineren of lunchen. Het is niet voor niets een gewilde locatie voor zakelijke bijeenkomsten en trouwpartijen. Het Laatste Tafeltje biedt jou de mogelijkheid om voordeliger dan ooit van een maaltijd te genieten bij Landgoed Westerlee!

Landgoed Westerlee restaurant

Je vindt op Landgoed Westerlee een restaurant én een brasserie. Het restaurant staat ook wel bekend als ‘De Parelvisser’ en bevindt zich in het boerderijgedeelte van het landgoed. Hier kun je dagelijks vanaf 18:00 uur terecht voor een wisselend verrassingsmenu. De chique Heerenboerderij is een fantastische omgeving om van de verse streekproducten te genieten. Je kunt plaatsnemen in een van de kamers in Jugendstil of in de sfeervolle serre van de boerderij. Met een aanbieding van Het Laatste Tafeltje betaal je bijna de helft minder in het restaurant van Landgoed Westerlee!

Landgoed Westerlee Oldambt

’s Middags worden in de Brasserie van het Landgoed bourgondische broodjes, soepen en salades geserveerd. Landgoed Westerlee in Oldambt heeft dus van ’s middags tot ’s avonds voor iedereen een geschikt aanbod. De chefs werken met biologische ingrediënten uit de omgeving en laten je de unieke smaken van het Groninger land proeven! Zorg dat je op tijd reserveert via de website of mobiele app van Het Laatste Tafeltje. Onze dagdeals bij Landgoed Westerlee in Oldambt zijn erg gewild en slechts in beperkte hoeveelheid beschikbaar!

Alle acties in Groningen

plaatje westerlee
Landgoed Westerlee Logo
8,491 reviews

Bekijk alle reviews (91)

Volg Landgoed Westerlee en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Landgoed Westerlee

Hoofdweg 67
9678 PH
info@landgoedwesterlee.nl
www.landgoedwesterlee.nl/


Openingstijden keuken

  • Maandag18:00 tot 21:00
  • Dinsdag18:00 tot 21:00
  • Woensdag18:00 tot 21:00
  • Donderdag18:00 tot 21:00
  • Vrijdag18:00 tot 21:00
  • Zaterdag18:00 tot 21:00
  • Zondag18:00 tot 21:00