Aanbiedingen van Kletsen en Proeven


Kletsen en Proeven

Kletsen & Proeven is een sfeervolle bar & bistro midden in het centrum van Zwolle. De plek bij uitstek voor een gezellige borrel of heerlijk diner. Je geniet van smakelijke gerechten of het populaire 3-gangenproeverijmenu. Daarbij is er een ruime keuze aan speciaalbieren.

Menukaart Kletsen & Proeven in Zwolle

Bij Kletsen & Proeven in Zwolle hebben ze verschillende menukaarten. Voor elk moment van de dag een andere kaart, of je nou komt dineren, borrelen of lunchen. Bij Kletsen & Proeven kan het allemaal! Voor groepen is er een speciaal groepsmenu van verschillende gerechten. Heb je een allergie? Zeg het tegen de bediening of geef het aan tijdens de reservering.

Korting bij Kletsen & Proeven in Zwolle

Ook in Zwolle dineer je via Het Laatste Tafeltje met korting, bijvoorbeeld bij Kletsen & Proeven! Je kunt hier genieten van een 3-gangenproeverij, waarbij de chef je het beste van de menukaart laat proeven, of een heerlijk hoofdgerecht voor een hele scherpe prijs van €8,50. Dat houdt in dat je maar liefst 48% korting krijgt! Met wie ga jij binnenkort langs bij Kletsen & Proeven in Zwolle?

Is dit toch niet de aanbieding die je zoekt? Bekijk dan een ander restaurant in Zwolle.terras kletsen en proeven
Kletsen en Proeven Logo
7,727 reviews

Bekijk alle reviews (27)

Volg Kletsen en Proeven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Kletsen en Proeven

Melkmarkt 52
8011 ME
www.kletsenenproeven.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag11:00 tot 23:30
  • Woensdag11:00 tot 23:30
  • Donderdag11:00 tot 23:30
  • Vrijdag11:00 tot 23:30
  • Zaterdag11:00 tot 23:30
  • Zondag11:00 tot 23:30