Aanbiedingen van Kleine Geheimen van Winschoten


Kleine Geheimen van Winschoten

Kleine Geheimen van Winschoten is een restaurant in Winschoten, gelegen op een prachtige locatie, met een moderne en gezellige inrichting, waardoor een warme en sfeervolle zaak wordt gecreëerd. Bij het binnenlopen van de zaak overheerst een vakantiegevoel, waardoor je je automatisch op je gemak voelt. Genieten is een garantie bij Kleine Geheimen van Winschoten!

Aanbieding Kleine Geheimen van Winschoten

De aanbieding bij Kleine Geheimen van Winschoten is exclusief bij Het Laatste Tafeltje te koop! Let op: voor deze aanbieding moet je altijd bellen met het restaurant om een afspraak te maken. Wanneer telefonisch met de Kleine Geheimen van Winschoten een afspraak is gemaakt kun je de aanbieding afrekenen. Doe dit dus niet andersom!

Korting Kleine Geheimen van Winschoten

Via Het Laatste Tafeltje krijg je nu een mooie korting op één van de geheimen van Kleine Geheimen van Winschoten: De private dining. Het restaurant hebben jullie helemaal voor jezelf, geniet van het eten, de muziek, de sfeer en natuurlijk elkaar! Het Laatste Tafeltje zorgt er samen met Kleine Geheimen van Winschoten voor dat deze ervaring nu ook nog eens met korting te beleven is!

Uiteten in Winschoten

Je kunt ook in Winschoten gebruik maken van Het Laatste Tafeltje en op die manier met korting uiteten! Zo kun je bijvoorbeeld genieten deze geheimzinnige aanbieding van Kleine Geheimen in Winschoten. Het Laatste Tafeltje is niet meer alleen in de grote steden te gebruiken, ook in Winschoten en andere steden in de provincie kun je heerlijk uiteten. Typ in de zoekbalk de stad of het dorp waar je wilt eten en kijk wat er voor jou beschikbaar is vanavond!

Kleine Geheimen van Winschoten Logo
9,31 reviews

Bekijk alle reviews (1)

Volg Kleine Geheimen van Winschoten en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Kleine Geheimen van Winschoten

Langestraat 70
9671PJ
info@kleinegeheimenvanwinschoten.nl
https://kleinegeheimenvanwinschoten.nl/


Openingstijden keuken

  • Dinsdag10:00 tot 18:00
  • Woensdag10:00 tot 18:00
  • Donderdag10:00 tot 18:00
  • Vrijdag10:00 tot 22:00
  • Zaterdag10:00 tot 18:00
  • Zondag10:00 tot 18:00