Aanbiedingen van Kinepolis Nederland


Kinepolis Nederland

Kinepolis weet de traditionele bioscoopervaring te verruimen tot een bredere wereld van film en entertainment, en biedt haar publiek maximale flexibiliteit in de keuze wanneer, waar en hoe van dit aanbod te genieten. Kinepolis wil haar klanten de ultieme filmbeleving bezorgen en combineert daartoe een state-of-the-art bioscoopinfrastructuur met een aanbod op maat van verschillende doelgroepen.

Korting Kinepolis

Lekker een avondje weg met vrienden, familie of collega's sluit je ideaal af met korting bij Kinepolis. Kies een leuke film en reserveer online! Bij Het Laatste Tafeltje kun je met korting naar de Kinepolis. Je kunt zo eerst lekker met korting uit eten, zodat je daarna nog wat geld over hebt om te genieten van één van de nieuwste films! Met wie ga jij er een compleet avondje uit van maken?

Aanbieding Kinepolis Nederland

Via Het Laatste Tafeltje kun je nu niet alleen naar met korting eten, maar je kunt je avond compleet maken door deze aanbieding bij Kinepolis Nederland. Je kunt van de aanbieding gebruik maken op de avond zelf, maar dit mag natuurlijk ook een andere keer! Met een mooie korting van maar liefst 20% is dit een ideale kans om eens naar de bioscoop te gaan zonder de hoofdprijs te betalen!

Naar Kinepolis door heel Nederland

Je kunt in Nederland op bijna alle plaatsten gebruik maken van deze aanbieding. Je kunt namelijk bij alle Kinepolis vestigingen genieten van deze korting. Hieronder hebben we alvast een aantal vestigingen voor je op een rijtje gezet. Dus ga jij binnenkort weer een keer naar de bios, koop dat snel je kaartje met korting en geniet in één van de vele plaatsen van de beste en nieuwste films van het moment. Kijk alvast in de filmagenda van Kinepolis welke films er op dit moment draaien! Vergeet niet de juiste vestiging te kiezen!

Kinepolis Breda

Kinepolis is met 10 bioscoopzalen, die allemaal beschikken over laserprojectie, een bioscoop waar filmbezoek een ware belevenis is. Mede dankzij de brede armleuningen en royale beenruimte is het hier goed vertoeven. De grootste zaal is helemaal spectaculair door de Kinepolis Laser ULTRA en geluid van Dolby Atmos.

Kinepolis Utrecht

Kinepolis in Utrecht is verdeeld in 2 vestigingen: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Utrecht City. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is een grote en moderne bioscoop, waar de 'Ultimate Cinema Experience' belangrijk is, terwijl Utrecht City wat compacter is en beschikt over (slechts) 3 zalen. Leuk feitje: De City is al in 1936 geopend!

Kinepolis Enschede

Kinepolis Enschede is een bioscoop die zich niet alleen richt op filmvertoning. Door zich ook te richten op de regionale B2B markt zijn de ruimten ook voor andere evenementen te gebruiken. Uiteraard beschikken alle 10 de filmzalen over perfect geluid en beeld en optimaal comfort!

Kinepolis Dordrecht

Kinepolis Dordrecht ligt prachtig aan het Wantij, met uitzicht over het water. Uiteraard is de beeld- en geluidskwaliteit meer van belang en deze is ook perfect in Kinepolis Dordrecht. Zo is één zaal zelfs voorzien van het nieuwe Dolby Atmos geluidssysteem, wat de filmbeleving nog intenser maakt!

Kinepolis Almere

Kinepolis Almere is een imposant en stijlvol gebouw, dat is ontworpen door architect Rem Koolhaas. Naast het mooie uiterlijk kun je hier natuurlijk genieten van de beste films in de 2137 comfortabele stoelen, verdeeld over 8 zalen.

Kinepolis Hoofddorp

Ook Kinepolis Hoofddorp is ruim opgezet en beschikt over 8 zalen. Alle zalen zijn voorzien van een wall-to-wall scherm en extra ruime stoelen! Naast films worden bij Kinepolis Hoofddorp ook regelmatig opera, ballet en live-concerten getoond.

Kinepolis Den Bosch

Kinepolis Den Bosch staat voor kwaliteit! Zo is de grootste zaal uitgerust met Laser ULTRA, waardoor het beeld extra scherp is. Dit wordt ondersteund door maar liefst 64 speakers, wat je bioscoop ervaring compleet maakt! Daarna een lekker hapje eten? Ook dat kan bij één van de partners van Kinepolis of via Het Laatste Tafeltje.

Kinepolis Zoetemeer

Kinepolis Zoetemeer is te vinden in het hartje van de stad. Met acht zalen en 874 plaatsen is dit niet de grootste vestiging. Toch kun je hier alweer sinds 1998 genieten van de beste films!

Kinepolis Groningen

Kinepolis Groningen is met haar 10 zalen één van de grotere bioscopen, zeker in het noorden van Nederland. Door de goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, fiets en auto is deze bioscoop een hotspot voor mensen uit de stad en uit de provincie Groningen.

Kinepolis Emmen

Kinepolis Emmen beschikt over 7 grote en moderne zalen, waarin maar liefst 1249 bezoekers in comfortabele stoelen heerlijk een filmpje kunnen komen kijken. Het gebouw is bij binnenkomst van Emmen meteen goed te zien en is dan ook makkelijk te bereiken!

Kinepolis Nederland Logo

Volg Kinepolis Nederland en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Kinepolis Nederland

Jaarbeurs 6 (hoofdkantoor)
info@hetlaatstetafeltje.nl
www.kinepolis.nl