Aanbiedingen van Kimono


Kimono

Welkom bij Kimono in Almere! Hier kun je terecht voor sushi, ramen, poke bowls en grillgerechten. Op basis van een all you can eat concept kun je hier genieten van alles wat de ervaren koks je te bieden hebben.

Sushi Almere

Ben jij op zoek naar sushi in Almere? Bij sushi restaurant Kimono in Almere betaal je een vast bedrag voor onbeperkt eten. Alle gerechten komen uit de Aziatische keuken en er wordt gewerkt met verse ingrediënten. Je mag 2,5 uur lang in vijf rondes alle gerechten van de menukaart bestellen. De menukaart van Kimono bestaat uit maar liefst 125 verschillende gerechten. Alles komt in kleine schaaltjes op tafel te staan waardoor je erg gezellig kunt tafelen met je tafelgenoten. Denk aan verse sushi, noodles of laat je vlees of vis klaar maken op de teppanyakiplaat.

All you can eat Almere

Je snapt het wel, Kimono is de perfecte plek voor all you can eat in Almere! Via Het Laatste Tafeltje kun je hier nu terecht met 15% korting. Daardoor betaal je slechts €18,50 voor all you can eat op maandag, dinsdag en woensdag. Het enige dat jij hoeft te doen is je vouchers bestellen en goed gezelschap zoeken. Bekijk of de aanbieding voor onbeperkt sushi vandaag bij Kimono Almere beschikbaar is.

Het Laatste Tafeltje Almere

Het Laatste Tafeltje is een platform waarbij je op last minute basis aanbiedingen bij restaurants kunt scoren. Naast de aanbieding van onbeperkt sushi bij Kimono zijn er ook andere restaurant te vinden in Almere. Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk de deals van een ander leuk restaurant in Almere.

Kimono  Logo
6,71 reviews

Bekijk alle reviews (1)

Volg Kimono en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Kimono

Belfort 16
1315 VB
info@kimono-almere.nl
www.kimono-almere.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag13:00 tot 22:00
  • Dinsdag13:00 tot 22:00
  • Woensdag13:00 tot 22:00
  • Donderdag13:00 tot 22:30
  • Vrijdag13:00 tot 22:30
  • Zaterdag13:00 tot 22:30
  • Zondag13:00 tot 22:00