Aanbiedingen van Keukencafé Tott


Keukencafé Tott

Keukencafé TOTT is een klein, gezellig horecabedrijf, gelegen in de Grote Hoogstraat van Leeuwarden. De specialiteit is de heerlijke huisgemaakte, op houtskool gegrilde saté en biedt voor ieder wat wils. Ook visliefhebbers en vegetariërs zijn bij Tott aan het juiste adres!

Korting bij Keukencafé Tott Leeuwarden

De specialiteit van Keukencafé Tott in Leeuwarden proef je nu heel voordelig via Het Laatste Tafeltje. Zo geniet je bijvoorbeeld met een leuke korting van een heerlijk 3-gangendiner! Je vindt hier zeker de lekkerste saté van Leeuwarden. Een mooie kans dus om kennis te maken met de keuken van Tott.

Recensies Keukencafé Tott Leeuwarden

"Echt onwijs lekker gegeten bij Keukencafé Tott. De verwachting was even "iets simpels" te eten, maar dit was echt fantastisch. De satésaus (waar ik normaal niet van hou) was echt fenomenaal. Daarbij was het fijn om een mix van alle sates te hebben."

"Ontzettend genoten. De sfeer in deze saté bar is uniek. Het vlees is ontzettend mals en goed gemarineerd. Je krijgt verschillende sauzen bij je saté die bij mijn vriend en mij ontzettend goed in de smaak vallen."

Lees hier meer recensies over Keukencafé Tott in Leeuwarden.

Het Laatste Tafeltje leeuwarden

Op zoek naar een restaurant waar je voordelig kunt eten? Via Het Laatste Tafeltje reserveer je jouw diner met korting in Leeuwarden! Het Laatste Tafeltje biedt tal van leuke restaurant aanbiedingen aan, van lunch en high tea tot aan diner. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Bekijk hier de aanbiedingen in Leeuwarden.

Pand Keukencafé Tott Leeuwarden
Keukencafé Tott Logo
9,162 reviews

Bekijk alle reviews (62)

Volg Keukencafé Tott en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Keukencafé Tott

Grote Hoogstraat 30
8911 HB
info@tott-leeuwarden.nl
www.tott-leeuwarden.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag16:00 tot 23:00
  • Woensdag16:00 tot 23:00
  • Donderdag16:00 tot 23:00
  • Vrijdag16:00 tot 23:00
  • Zaterdag16:00 tot 23:00
  • Zondag16:00 tot 23:00