Aanbiedingen van Kattencafé Poespas


Kattencafé Poespas

Van dinsdag tot en met zaterdag ben je van harte welkom bij Kattencafé Poespas om te genieten van hun uitgebreide lunchkaart. Met een uitgebreide keuze heb je in dit altijd gezellige café voor ieder wat wils. Natuurlijk wordt het door de aanwezigheid van verschillende katten extra gezellig! Door het zorgvuldig kiezen van de producten, bij diverse bedrijven, worden alle gerechten met biologische en eerlijke producten klaargemaakt!

Geniet van de aanwezigheid van Katten

Boefje, Mango, Lilly en Romy verwelkomen je graag in het café! Geniet van de aanwezigheid van deze lieve poezebeesten. Tijdens je lunch gezellig met een kat op schoot of naast je op de bank, dat klinkt toch perfect? De meeste dierenvrienden onder ons begrijpen dat als geen ander. Je kunt nu in Leeuwarden genieten van deze katten bij Kattencafé Poespas.

Geniet van de lekkerste thee, koffie en gebak in Leeuwarden

(H)eerlijke thee en koffie, biologisch, Fair Trade en met zorg uitgezocht en geschonken. Gebak, vers gebakken in eigen keuken of van regionale leveranciers. Bij Kattencafé Poespas krijg je deze mooie aanbieding nu voor een kleine prijs! Via Het Laatste Tafeltje biedt het kattencafé nu verschillende aanbiedingen aan, waardoor jij nog goedkoper met je kattenvrienden kunt gaan lunchen.

Korting in Leeuwarden

Er zijn inmiddels meerdere vestigingen van de populaire Kattencafés, echter krijg je niet bij alle vestigingen korting. Bij Kattencafé Poespas in Leeuwarden krijg met Het Laatste Tafeltje wel korting! Je kunt hier namelijk genieten van een heerlijke bak koffie of thee met gebak of een royal lunch, waarbij je keuze hebt uit diverse tosti's! Beide aanbiedingen kosten nog geen €5,-! Als je in de buurt bent van het centrum van Leeuwarden is dit een must do.

Kattencafé Poespas Logo
8,49 reviews

Bekijk alle reviews (9)

Volg Kattencafé Poespas en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Kattencafé Poespas

Noordvliet 11
8921GD
www.kattencafepoespas.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag10:00 tot 18:00
  • Woensdag10:00 tot 18:00
  • Donderdag10:00 tot 18:00
  • Vrijdag10:00 tot 18:00
  • Zaterdag10:00 tot 18:00