Aanbiedingen van Inspiratiecafé OSO


Inspiratiecafé OSO

Inspiratiecafé OSO is een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, ontdekken en ontwikkelen. Het is niet alleen een plek om te eten, maar je kunt hier ook komen voor een werk/studieplek én een coachingsgesprek. Natuurlijk kan dit met een lekker stuk taart, een bagel of een lekker kopje koffie of thee. Inspiratiecafé OSO is een plek waar dromen uitkomen!

Korting Inspratiecafé OSO

Je kunt nu de huiselijke en ongedwongen sfeer proeven in combinatie met een heerlijke High Tea met korting! Inspiratiecafé OSO staat nu namelijk op Het Laatste Tafeltje. Via Het Laatste Tafeltje kun je voor een mooi prijsje kennis maken met de verschillende aspecten van Inspiratiecafé OSO onder het genot van een uitgebreide High Tea. Wellicht begint jouw droom hier ook werkelijkheid te worden!

Aanbieding Inspiratiecafé OSO

Inspiratiecafé OSO biedt via Het Laatste Tafeltje een High Tea aan voor slechts €13,50! Met wie moet jij nodig weer eens bijkletsen of wil je graag weer eens brainstormen over jullie dromen en jullie toekomst? Koop snel jullie vouchers en ga langs bij Inspriratiecafé OSO.

Collage Inspiratiecafé OSO Groningen
Inspiratiecafé OSO Logo
5,72 reviews

Bekijk alle reviews (2)

Volg Inspiratiecafé OSO en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Inspiratiecafé OSO

Carolieweg 21
9711 LR
nicolette@inspiratiecafe-oso.nl
https://inspiratiecafe-oso.nl/


Openingstijden keuken

  • Dinsdag10:00 tot 18:00
  • Woensdag10:00 tot 18:00
  • Donderdag10:00 tot 18:00
  • Vrijdag10:00 tot 18:00
  • Zaterdag10:00 tot 18:00
  • Zondag10:00 tot 18:00