Aanbiedingen van Indian Spices


Indian Spices

India is een dynamisch land met een diepe culturele geschiedenis. De geschiedenis in India is het best te omschrijven als een kruispunt van culturen van China naar Europa en naar Afrika. Deze diversiteit wordt weerspiegeld in zijn voedsel. Dit voedsel, net als het erfgoed van India, is rijk en gevarieerd, gekenmerkt door verfijnde en subtiele gebruik van kruiden en specerijen. Eten is een belangrijk onderdeel van de Indiase cultuur, het speelt een enorm belangrijke rol in het dagelijks leven. Indiase keuken varieert van regio tot regio, als gevolg van de gevarieerde demografie van het land. Ons menu weerspiegelt de vele regio's en culturen. India staat bekend om zijn liefde voor eten en staat bekend om zijn authentieke gerechten.

Indiaas eten met korting in Emmen

Heb jij al wel eens Indiaas eten geprobeerd? Dat kan nu in Emmen en ook nog met korting! Je bent van harte welkom bij Indian Spices om te komen genieten van de specialiteiten uit de kwaliteitskeuken. De menukaart kent vele verschillende soorten gerechten. Van mild tot scherp, van gegrild en gemarineerd vlees tot vegetarische gerechten. Indian Spices wenst je een gezellige avond toe!

Aanbiedingen in Emmen

Ga je vanavond uit eten in Emmen, maar weet je nog niet waar? Ga dan met Het Laatste Tafeltje naar Indian Spices. Je kunt hier genieten van mooie aanbiedingen. Je kunt kiezen uit twee mooie kortingsaanbiedingen! Perfecte opties voor als je geen zin hebt om te koken vanavond.
Indian Spices Logo
8,755 reviews

Bekijk alle reviews (55)

Volg Indian Spices en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Indian Spices

Weerdingerstraat 14a
7815 SB
indianspicesemmen@hotmail.com
www.indianspicesemmen.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00
  • Zondag17:00 tot 22:00