Aanbiedingen van Houdt van Eten


Houdt van Eten

De gezellige sfeer van de stad Groningen bij Houdt van Eten staat garant voor een ontspannen avond vol culinair genot. Chef Maarten kookt graag voor zijn gasten en de smaak spat er van af.
Restaurant Houdt van Eten, al weer zeven jaar een begrip in Groningen. Het restaurant onderscheidt zich door dagelijks verse producten te gebruiken. In de open keuken maakt het enthousiaste team alle gerechten van begin tot eind zelf, van het brood tot de pasta en het ijs aan toe. De kaart is Frans georiënteerd met uitstapjes naar Mediterrane en Oosterse invloeden. Naast het maandelijkse wisselende zes gangenmenu is er de mogelijkheid om à la carte te dineren. Het plaatje wordt compleet gemaakt door de alerte en attente bediening. De gastheren en vrouwen adviseren u graag in het ruime wijnaanbod en doen er alles aan om aan ieders wensen te voldoen. Houdt van Eten, een heerlijk restaurant om de hele avond culinair te genieten.

Restaurant Houdt van Eten

Bij Restaurant Houdt van Eten wordt het productieproces van jouw maaltijd volledig zelf verzorgd. Het wisselende maandmenu maakt het mogelijk dat de gerechten worden samengesteld uit louter dagverse producten. Daarnaast het is het restaurant buitengewoon goed te bereiken. Dankzij de zeer centrale locatie aan het begin van de Herestraat, is restaurant Houdt van Eten een uitstekende plek om een middag winkelen af te sluiten. Ook bevindt het zich op een steenworp afstand van de Pathé bioscoop en het bruisende uitgaanscentrum van Groningen.

Houdt van Eten aanbieding

Wij hebben het bewijs dat heerlijk eten niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Reserveer nu de aanbieding van Houdt van Eten via Het Laatste Tafeltje en ervaar het vanavond zelf nog. Naast dat het voordelig is, is het ook nog eens heel eenvoudig. Je reserveert de dinerdeal via onze website of mobiele app, waarna je online de betaling doet. Daarna krijg je een email met een couponcode. Deze laat je uitgeprint of digitaal zien bij het restaurant. Dan ben je helemaal klaar om je te laten verwennen door al het lekkers dat de Franse keuken te bieden heeft. Reserveer je aanbieding van Houdt van Eten zo snel mogelijk, want er is maar een beperkt aantal tafels per dag.

Meer aanbiedingen in Groningen

Houdt van Eten Logo
8,876 reviews

Bekijk alle reviews (76)

Volg Houdt van Eten en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Houdt van Eten

Herestraat 96
9711 LM
info@houdtvaneten.nl
www.houdtvaneten.nl


Openingstijden keuken

  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00