Aanbiedingen van Houdt van Eten


Houdt van Eten

Als er iemand is die weet hoe je smaken moet combineren, dan is het wel chef Chris van restaurant Houdt van Eten in Groningen. In dit relatief jonge restaurant ben je in goede culinaire handen en ook de service wordt niet uit het oog verloren. De bediening zorgt ervoor dat je glas nooit leeg is en dat alles volledig naar jouw wens verloopt. Hou jij van eten en wil je je gastronomische grenzen verleggen? Kom dan eens dineren bij Houdt van Eten in Groningen. Met de aanbieding van Het Laatste Tafeltje hoef niet eens diep in de buidel te tasten voor een luxueus diner. Reserveer deze dinerdeal snel via onze app of website voordat deze uitverkocht is!

Restaurant Houdt van Eten

Bij Restaurant Houdt van Eten wordt het productieproces van jouw maaltijd volledig zelf verzorgd. Het wisselende maandmenu maakt het mogelijk dat de gerechten worden samengesteld uit louter dagverse producten. Daarnaast het is het restaurant buitengewoon goed te bereiken. Dankzij de zeer centrale locatie aan het begin van de Herestraat, is restaurant Houdt van Eten een uitstekende plek om een middag winkelen af te sluiten. Ook bevindt het zich op een steenworp afstand van de Pathé bioscoop en het bruisende uitgaanscentrum van Groningen.

Houdt van Eten aanbieding

Wij hebben het bewijs dat heerlijk eten niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Reserveer nu de aanbieding van Houdt van Eten via Het Laatste Tafeltje en ervaar het vanavond zelf nog. Naast dat het voordelig is, is het ook nog eens heel eenvoudig. Je reserveert de dinerdeal via onze website of mobiele app, waarna je online de betaling doet. Daarna krijg je een email met een couponcode. Deze laat je uitgeprint of digitaal zien bij het restaurant. Dan ben je helemaal klaar om je te laten verwennen door al het lekkers dat de Franse keuken te bieden heeft. Reserveer je aanbieding van Houdt van Eten zo snel mogelijk, want er is maar een beperkt aantal tafels per dag.

Meer aanbiedingen in Groningen

Houdt van Eten Logo
8,855 reviews

Bekijk alle reviews (55)

Volg Houdt van Eten en blijf op de hoogte van de aanbiedingen.
Ontvolgen kan via jouw profiel.


Houdt van Eten

Herestraat 96
9711 LM
info@houdtvaneten.nl
www.houdtvaneten.nl


Openingstijden keuken

  • Maandag17:00 tot 22:00
  • Dinsdag17:00 tot 22:00
  • Woensdag17:00 tot 22:00
  • Donderdag17:00 tot 22:00
  • Vrijdag17:00 tot 22:00
  • Zaterdag17:00 tot 22:00
  • Zondag17:00 tot 22:00